מצלמת הhp-850

מצלמת הhp-850

מישהו יכול לתת לי מידע בעברית על כל האפשרויות הקיימות במצלמה ואיך להפעיל אותם? וגם- למה יש על המצלמה הזו כל כך הרבה דעות שליליות?

שלום חמוטל ../images/Emo39.gif

הדעות הן שליליות ברוב המקרים פשוט בגלל שHP היא חברת מחשבים ולא חברת צילום, אז באופן טבעי מפקפקים ביכולתה להוציא מצלמות טובות ואיכותיות. למרות כל זה, אני זוכר ששמענו דווקא ביקורות מאוד טובות על ה-850. לפי דעתי חבל להתאמץ ולחפש הוראות בעברית, גם אם תמצאי - הן לא יהיו מפורטות ומלאות כמו ההוראות באנגלית. לפי דעתי זו גם הזדמנות מצוינת לשפר את האנגלית.

מה אתה מנסה לומר?

שאני אך אכשיו לתרגם אתר שלם כדי להגיע אל ההוראות הפעלה ואז ישב ויתרגם גם אותם?

LazyGecko

New member
אז את רוצה שמישהו יתרגם בשבילך ?

בבקשה המקורית שלך את בעצם מבקשת שמישהו יכתוב בשבילך מדריך שלם למצלמה, ברור לך שזה לא יקרה. אם תשאלי על פעולות ואופציות ספציפיות נוכל לעזור.

מישהו רוצה לתרגם לי?

הנה מצאתי הוראות מלאות לכל מה שאני צריכה..... הכתובת: http://www.dpreview.com/reviews/hp850/page7.asp אני אשמח אם מישהו יתרגם לי.....

הבעיה שאני לא יודעת....

מה האפשרויות במצלמה אז אני גם לא יכולה לשאול שאלות ספציפיות.... אם היתי יודעת מה האופציות הייתי יכולה לשאול ספציפית על כל אופציה איך מפעילים אותה אבל אני לא מכירה את כל האופציות אז אני לא יכולה לשאול בצורה ספציפית.... ו... לבקש תמיד מותר. השאלה אם מישהו יענה לבקשה.

יש לי רעיון:תעלי בשרשור-אחד אחרי

השני,את האייקונים,כפי שמופיעים בדף הקישור שצירפת - כל אייקון-בנפרד.('העתק-הדבק'-קודם אליך לספריה מיוחדת שתפתחי-ומשם תעלי לכאן-כאילו 'תמונה') אבל דאגי שכולם יהיו מאותו הפתיל - כלומר - כולם כאילו תגובה לאותה השאלה - כך ייוצר שרשור ישר. כעת אפשר יהיה לשבץ,בכל אייקון את הפירוש בעברית.ואפילו אפשר יהיה להבין מה שייך למה. אני מניחה שזה יכול לעזור. בהצלחה

לא הבנתי לגמרי למה התכוונת....

לקחת כל אייקון ולפתוחלו שרשור נפרד או שלפתוח שרשור אחד לכל האייקונים ולהעלות אותם אחד אחד באותו השרשור?

יוסי®

New member
הכל בשירשור אחד, כשכל הודעה חדשה

שנפתחת לאחר פתיחת השרשור המקורי תבוא כתגובה להודעה המקורית שפתחה את השירשור - כך, כפי שנאמר, לא ייוצר לך שירשור אלכסוני ומבולגן

למעלה