מצלמת אקסטרים

hry222

New member
מצלמת אקסטרים

שלום
השאלה כנראה לא קשורה ישירות לפורום הזה
(לא מצאתי פורום מצלמות אקסטרים)
אבל בכל זאת
אני נוסע לתאילנד בקיץ ורוצה לקנות מצלמת אקסטרים
לצורך:
1 טיול פילים + רחצה
2 ראפטינג
3 אומגות
4 ועוד פעיליות
5 - אולי בארץ לשים על קסדת הקטנוע שלי (אעפ שלא נראה לי)
א - איזה מצלמה לקנות? (בארץ או בתאילנד)
ב - כמה הבטרייה מחזיקה לשעת צילום
ג- כמה מגה זיכרון מנוצל בשעת צילום
ד - עוד תשובות לשאלות שאני לא יודע לשאול
תודה
חג שמח

גיZמו

New member
יש פורום ״פורום צילום סטילס - ציוד וסיוע ״ שיכול לעזור לך

קנה gopro

מיצו

New member
יש עשרות, בלי להגזים, של אופציות למצלמות אקסטרים

חלקן של יצרנים מוכרים ומותגים מוכרים כמו GoPro, Drift, Sony, Contour ואחרות. חלקן של מותגים פחות מוכרים בארץ כמו Polaroid, Garmin ואחרות, ועל כל אלה (ואחרים) יש עשרות זיופים שנראים כמו, אבל הם לא בדיוק, ועוד עשרות מצלמות חארטה שאת כולן ניתן לקנות בשקל תשעים בדיל אקסטרים.
&nbsp
כלל האצבע שאני עובד לפיו הוא "זול עולה ביוקר". כן, גם מצלמה ב- 50 דולר תצלם, אבל השאלה היא איך היא תעמוד בתנאים קשים יותר, כמה זמן היא תעבוד בלי להתרסק, האם הסוללה שלה מספיקה להרבה מחזורי טעינה, האם האביזרים שלה מספיק איכותיים, האם יש לך אחריות שאפשר לממש אותה, האם החיבורים שלה עמידים בתנאים קשים ועוד - וכל זה עוד לפני שבכלל התייחסתי לעניין המהותי ביותר - איכות הצילום ביום, איכות הצילום בלילה, איכות עמידה בזעזועים (רעידות מנוע למשל), איכות צילום בסלואו מושן, מעבר בין אור לצל, איכות החיישן, זווית הצילום ועוד ועוד ועוד.
&nbsp
ממליץ להתחיל לחפש ביוטיוב סקירות של מצלמות, לבדוק היטב את המחירים שלהן, לזכור שזיוף זה זיוף ואין מתנות חינם, ולהתחיל להתנסות בזה בעצמך.

rambling

New member
מחירים דומים לארץ

Go Pro Hero 4 Black לדוגמא עולה 18,500 באט שזה בערך 2,150 שקל.

אם אתה קונה בבנגקוק אך ורק מחנויות רשמיות מורשות. היבואן של גופרו בתאילנד והדילרים הם: http://gopro.mentagram.com/dealer.php

סוני HDR-AS200VR עולה 16,000 באט שזה 1,850 שקל.

לסוני יש חנויות Sony Store בקניונים וגם דילרים. מחירים יש בתחתית העמוד פה: http://www.sony.co.th/productcategory/cam-action-cam?site=hp_en_TH_i

ממליץ לך לא! לקנות דברים כאלו בקניון MBK החביב על תיירים וישראלים במיוחד.

hry222

New member
סיבכתם אותי- חשבתי כן ב MBK

אז איפה?
בפלנטיפ פלאזה (או איך שקוראים לזה)

rambling

New member
החלטת איזה אתה רוצה?

אחרי שתחליט תבדוק איפה יש חנות רשמית קרובה לאיפה שתהיה ותקנה משם.

אם אתה צריך עזרה לאתר מקום תשלח לי מסר כשאתה פה, אני גר בבנגקוק.

מיצו

New member
MBK זה אוסף של מיליארד דוכנים

ש- 90% מהם מוכרים סחורה מזוייפת או סחורה משוחזרת. החנויות ה"רציניות" שם שמוכרות סחורה "אמיתית" עושות זאת במחירים שלא בהכרח שונים מאלה בארץ או באירופה.

למעלה