מצלמה

mika tal

New member
מצלמה

רציתי לדעת אם מחירי המלמות הדיגיטליות בנפאל זולים בצורה משמעותית מאשר בארץ? מהי איכותן? אני מתלבטת אם לקנות בארץ, ולקבל כאן את תעודת האחריות, מאשר שם ו.. תודה מיקה.

sela v

New member
בזמנו מצלצות בנפאל היו מאד זולות

אבל שקניתי את שלי ב-97 לא מכרו שם דיגיטליות (בכלל היו אז דיגיטליות?) האיכות בזמנו הייתה טובה, אבל אין אחריות בארץ. זה שווה אם קונים משהו מאד יקר. אם תקני מצלמה פשוטה אין הרבה הפרש. עוד משהו לא חושב שיש דרך להשוות למחירים שם לפני שנוסעים.

shmuel778

New member
מצלמות .

חלק מהתמונות אותם אני מעלה בפורום צולמו במצלמה שנקנתה בנפאל לפני 10 שנים . (ניקון אף-601) .היא עשתה עבודה מצויינת כולל העדשות וכן חבריי שקנו שם מאוד היו מרוצים. כמובן שמדובר במצלמות סטילס . המצלמות הדיגיטליות הנמכרות בנפאל מחירם קצת יותר נמוך מאשר אפשר להשיג בארץ אבל לגביי האחריות אין ביטחון . לכן המלצתי היא אם מדובר בדיגיטלית לקנות בארץ . טיול וצילום מהנה .

Amoureuse

New member
בעניין אחריות

גם קנייה בארה"ב לא מבטיחה אחריות בארץ. יש חברות המספקות אחריות בינלאומית אבל דווקא קאנון הפופולרית מאד (וחביבה עלי אישית) לא מספקת אותה. כלומר קנית בחו"ל, לקחת סיכון. לא יודעת איך זה בניקון, אולימפוס ואחרות (כי אני נאמנה לקאנון
) מה שהייתי יותר חוששת לגבי קנייה בנפאל זה מבעיות של זיופים, מכירת מוצר "ממוחדש" כחדש וכו', ולכן אני נרתעתי מלקנות שם. אבל מכירה כמה שקנו והם מאד מרוצים. אולי כדאי למצוא המלצות על חנויות ספציפיות שידועות כאמינות.

למעלה