מצלמה

oferessel

New member
מצלמה

אשמח לקבל
ות.

h o y a

New member
צלמוניה

ראשית היו כאן בעבר המון דיונים בנושא כדאי לבצע חיפוש ולהחכים.... אני אישית מצלם מזה מספר שנים במצלמות דיגיטאליות תוצרת אולימפוס. כמה דברים שצריך לשים אליהם לב 1. אין משמעות לזום דיגיטלי! יש משמעות רבה לזום אופטי. 2. רצוי לקנות מצלמה מחברה שמתמחה במצלמות (גם רגילות) ולא מתמחה במחשבים ועוסקת במצלמות כי זה "קשור". 3. לשם מה אתה צריך מצלמה? האם צריך צילומי תקריב - וודא שקיים, אם זקוק לזום גבוה?, באיזה גודל מתכוון להדפיס את התמונה? - ככל שגודל ההדפסה גדול יותר אתה זקוק למצלמה עם כמות "פיקסלים" גבוהה יותר. 4. האם אוהב לשחק עם כיוונון המצלמה - בחר אחת "חצי מיקצועית" אם רוצה "לחץ וצלם" קיימות אין ספור מכונות שעושות את העבודה. 5. בכל מקרה בחר אחת שאתה מרגיש "שיושבת" טוב בכף היד שלך - מצלמה גדולה לכף יש קטנה או קטנה לכף יש גדולה = תוצאות פחות טובות. בהצלחה

סודA

New member
אתה צודק ב- 100% והרוב כבר נכתב,

בהזדמנות זו אני מציע לך גם להגדיר את גודל התקציב למטרה הזו, ולקחת בחשבון גם רכישת כרטיס זיכרון נוסף, 512MB לטעמי, שהוא גדול משמעותית מזה המגיע עם המצלמה.

עצונת נוספת

שים לב לסוג הסוללות - שתהיינה סוללות רגילות (AA או AAA) ולא סוללה מיוחדת נטענת!! העצה הזו נכתבה בדם... (טוב, קצת נסחפתי, אפילו לא היו שם דמעות, אבל הרבה עצבים..)

ואם במצלמות עסקינן..

אבדה לכם חוברת ההוראות? אתם שוברים את השיניים עם האנגלית? הוראות הפעלה למצלמות דיגיטליות ממש כאן...

גבי 26

New member
תודה רבה לך!!!

איזה אתר נפלא! יש לי ספר עב כרס באנגלית, על המצלמה הדיגיטלית... סוף סוף אני אוכל ללמוד עליה, כמו שצריך. תודה כבר אמרתי?
אז תודה!

למעלה