מצלמה נסתרת

חתולון*

New member
כביש 40 זהו כביש ת"א באר שבע

במיוחד מוכר כקטע שבין קריית מלאכי לבאר שבע חתולון

חתולון*

New member
מדובר בקטע "ההוא"

חלק מהכביש הוא הכביש הישן הקטע שאני מציג בסיפור הוא הקטע עם המצלמות ותודה לאפרסק על ההארה חתולון

orquidea

New member
ליתר דיוק...

כביש 40 מתחיל בפ"ת ומסתיים בנאות סמדר שם מתחבר לכביש 90 המגיע עד אילת כביש 90 הוא הכביש הכי ארוך בארץ מתחיל באילת ומסתיים בראש פינה

אופטי.. ליתר דיוק..

כביש 40 מתחיל בכפר סבא... לכיוון רמתיים.. ופתח תקוה. מכיר את כפר סבא? יופי..

giulietta

New member
וואו ../images/Emo45.gif

פששששששששש כל הכבוד!! (איזה קרימינלים יש בארץ
) ו... מה...ב´מת אתה מכיר את כל המיכמונות?...(מידע שווה זהב).. איך אפשר לשחד אותך...הממ...
סתם סתם...אני, שומרת חוק אני

חתולון*

New member
ג´ולייטה יקרה

את שומרת חוק ואני אומר בצחוק שהעניין הוא רק מזל כי כך אמרו חז"ל חתולון

ר ו ח

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לון לון

מגיע לו כל עונש כי.... מה הוא לא יודע? עם שוטרים..לא מתעסקים!

חתולון*

New member
ערב טוב רוח

איזה רוח איזה רוח היא עושה לי מצב רוח
וגם
לך רוח חתולון

חתולון*

New member
היי ברדקיסטית חמודה

את עושה כאן ברדק? הולכת על חבל דק? לא מברכת ולא מייללת אבל ת´קובץ של הקסל מהללת קחי את הסיפור כפי שהוא וסעו לכם/ן בזהירות...וזהו. חתולון

חתולי

אם כבר הועלה הנושא.... 1. ברדק זהו שמי האמצעי ועל הרפיוטיישן שלי אני חיבת לשמור. <אופס....לא טובה בחרוזים...> 2. מברכת את מי שבא לברך....
(מי צריך לברך קודם....זה שעולה או זה שיורד?) 3.לקחתי את הסיפור כמו שהוא..........................והוספתי תגובה <מקבלים קנס כשמגיבים?> לילה מצויין חתול

חתולון*

New member
ברדקיסטית, ידעתי שזה יבוא

את כותבת מתוך עייפות? מברך אותך על ההצטרפות. אל תקחי אותי ברצינות גמורה אני מקווה שאת לא מורה לא מקבלים אצלי שום קנס אפילו שבלילה תשלחי לי ננס זה שאצלנו קוראים לו גמד וכדי ללכת לישון, הוא פשוט עמד כתבתי את הנ"ל ממש בשבילך לתת לך הרגשה טובה, לפני שאלך לא כועס אף פעם אוהב את כולם/ן לילה טוב ברדיקסטית אחלה שם (ניק) בחרת לך ננקקננייקק חתולון

סנדי32

New member
כל הכבוד חתולון ידעתי שיש לך את זה

תודה על ההקדשה סאמממממממממממו מה חשב לעצמו להפיל אותך בפח ? מה הוא לא יודע שחתולים יודעים לצאת מנפילות לפחים ? גם כן שכן ועוד בוועד, עאאאאאאאאלק אל תתעסק עם שכנים כאלו גם אם הם מרעישים תסבול
כל הכבוד לך על עירנותך לאב יו

חתולון*

New member
סנדי יקרה ../images/Emo23.gif

לא נותר לי עוד הרבה לסבול הוא לוקח ת´כסף ולא דואג לגינה הוא לוקח ת´כסף ומנקה מדרגות "חפיף" הוא לוקח הכסף וילדיו מלכלכים הכל לא נותר עוד הרבה לסבול בעזרת השם, החודש אפריל 2003 נעבור לבית פרטי חדש שנמצא כרגע בבנייה. תודה לך סנדי חתולון

למעלה