מצלמה נסתרת

חתולון*

New member
בתיאבון נורית***

אני זז לצהריים ונוסע מכאן לירושלים ביי לכולם/ן חתולון

נוריתתתתתתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

בוקר טוב לך מתוקה לכי לאכול להירגע
וכשתחזרי תקבלי ממני גם חיבוק גם נשיקה כי ככה בלא לי כי את מתוקה מה שלומך חברה?...

נורית***

New member
../images/Emo24.gif חן../images/Emo24.gif

חןןןן... אהלן חומד אני רגועה אכלתי
היה טעיםםםםםם שלומי טוב... ומה שלומך ? ואני רוצה שיר ממך וגם חיבוק ונשיקה... את מקסימה...

מיקו 42

New member
וואלה.....

וו א ל ה..... יפה מהנה מעניין ומועיל למען נדע ונזכור להפעיל את החושים אכן חוש חש את וניחן היד ענוגה בעת כתיבתך ישר כוח מיקו

לחתולון

זה מה שנקרא שכנים לא עלינו , פשוט בלי מילים עד כמה אנשים יכולים להיות אכזרים , אז טוב מאוד שלקחת את העינים לידים וביררת ואף גילית שאתה לא אשם ואף לו לרגע קט . עוגמת נפש שכזו , ועוד שכנים מה יהיה .... אני מקווה שהפעם הם למדו את הלקח על אפם ובשרם ולהבא אני מקווה לא ינהגו כך , ומה עוד להבא שמור על מכוניתך והתקן אזעקה אי אפשר לצפות עם שכנים שכאלו ותשמור מרחק !!!! חבל רק שאותו שכן וצמד ילדיו לא למדו את החוק יותר שהיו יושבים על עבירה זו כמה ימים . אכן כמו שלימור אומרת שערוריה ואם שכנים כאלו מיצריך אויבים מקווה שהכל יסתדר להבא
ואכן עשית את המעשה הנכון ובתור שוטר שלא יעשה זאת עשית את עבודתך כהלכה וכמו שאומרים במפעל : צל"ש מגיע לך שיחקת אותה בגדול ולסיום שמור מרחק משכנים שכאלה .

חתולון*

New member
שבלולנית

שתיתי בצמא כל מילה שאמרת מרוצה מאד שאותי כאן "בחרת" אם הסיפורים שלי מוצאים חן בעיניכם/ן הרי זה נכתב במיוחד בשבילכם/ן... יום נעים ונפלא בלי סיפורי משטרה עד לשבוע הבא, זו כל המטרה חתולון

אפרסק 28

New member
יש יש יש י ש

יש דברים כאלה בישראל... כמו סרט אימה....אני לא מאמין שיש דברים כאלה... אני ה מ ו מ ם

חתולון*

New member
אהלן אפרסק

יש או אין, אין או יש רק תנסה שלא להתרושש הסיפורים שלי לא מופיעים ביומן אבל הם אקטואליים, ברוח הזמן חתולון

חתולון*

New member
קודם כל מזל טוב קליאופטרה

ודבר שני.... שמת לב שהקדשתי לך את הסיפור??? חתולון

הקצין

New member
מאד מקורי הבחור ........ ../images/Emo73.gif |זה

נפלתי בכיסא ................. לאן הגענו ................... שמח מאד מאד ... עבורך שהתמזל מזלך ויכולת להוכיח מצב מביש שכזה . לדעתי יש גם צורך בתביעה אזרחית אישית ... רק לחשוב שבגלל אדם לא שפוי היה נפגעת עבודתך ....... מצמרר

זהר nj

New member
בואנהה

שרלוק הולמס... פראייר לידך... מה שאני זוכר מהשכנים שלי בארץ זה את השכנות.. איזה שכנות... אחחחחח איזה שכנה... איזה שכנה... שכנה.. שכ ש שששששששששששששששששששששש

חתולון*

New member
לילה טוב זהר NJ בוקר טוב ישראל

ז זז זוהר זוהרררררר מניו ג´רסי. תכין בקבוקים חתולון

מיכל31

New member
חתולי- שרלוק הולמס

קטן עלייך, כל הכבוד לך, נהניתי שוב לקרוא אותך.

חתולון*

New member
מיכל 31 בוקר טוב וכבר צהריים

כייף לי מאד שאתם/ן נהנים לפני שפה הדברים משתנים סיפורים יש פעם כן ופעם לא חברים צריך כל הזמן, או שלא? מקווה להמשיך ולמלא את השורות ויהיו הרבה תגובות של בחורות (כל הנ"ל רק לצרכי החרוז והשרשור האם אני צריך גם אישור?) חחחחחחח יום נעים ונפלא לך מיכלי חתולון

מיכל31

New member
צהריים טובים

גם לך חתולון יקר המשך יום נעים יפה ומאושר מחכה ומצפה בשקיקה לסיפורייך המעניינים המסופרים באופן מופלא.

אפרסק 28

New member
חתולון אני חייב לציין

שמאז שהפסיקו את "סיפורים מהחיים" מהעיתון לאישה... אני מכור לסיפורים שלך.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחלה סיפור (איפה זה כביש 40?!)

אני עובר כל בוקר וערב 248 עמודים ואף מכמונת לא פעילה טפו טפו חחחח

למעלה