מצלמה לקטנוע

לומד ל100

New member
מצלמה לקטנוע

בשעה טובה ומוצלחת לרגל קניית קטנועי (סאן יאנג), אני רוצה להתקין בו מצלמה שלא תבלוט- על מנת לתעד את הדרך ואת התנועה שבה אני נמצא.
חשוב לי שהמצלמה תהיה עם טווח הקלטה ארוך, גם מבחינת הסוללה שתחזיק כמה שיותר זמן מעמד. ושאוכל לצלם בה יותר לפני שהיא תיכבה.
אז על מה אתם ממליצים - מנסיונכם?

דבר נוסף, האם יש לכם ניסיון עם מצלמה נסתרת לקטנוע? (זאת אומרת מצלמה נוספת המיועדת לקטנוע כשהוא במצב של חניה)

חשבתי על זה מזמן

במיוחד שכמעט תמיד הדו גלגלי "אשם"בתנועה
וזה 1 נגד 4 יושבים ברכב.

אשמח לדעת אם יש מצלמה כזאת לדו גלגלי מקדימה ומאחור

פרארי1

New member
הנה משהו בדיוק בשבילך

אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי, בכל זאת זה מלפני קצת יותר משנה ומאז לא ראינו כאן את הנציג של החברה הזאת, אבל הוא מציע פתרון בדיוק למה שאתה מחפש.
אמנם לא זול, אבל נראה מאד רציני.

לומד ל100

New member
לא צריך להיסחף...

לא התכוונתי להשקיע על עוד אופנוע...
אבל בהחלט תודה על המידע שיש דבר כזה, אני מאמין שבקרוב אני ארכוש את זה. בינתיים אני רוצה מצלמה אחת שתהיה מורכבת על הכידון - אם אתה מבין למה אני מתכוון. בקיצור, לא מערכת של מצלמות.

1cohen

New member
חיפוש קל מעלה את הדבר הזה:

מצלמת אקשן לכביש ולשטח R885 , להרכבה על כידון אופניים, אופנוע, קסדה ,זרוע היד,גגון רכב
אבל...לא מכיר, לא יכול להמליץ

אני משתמש ב-Contour Roam, אבל זה כבר אותו מחיר בדולרים.
מעולה, נוחה, המון איבזורים להתקנה על קסדה, כידון, מזלג קדמי, סבל אחורי, או כל דבר אחר שאפשר לקשור אליו או להדביק עליו.
אגב מחיר, אם לא דחוף לך, דגום את האינטרנט בערך פעם בשבוע, בסוף תמצא מבצע - לפעמים זה מגיע אפילו לחצי מחיר.
באותה רמת מחיר קיימים גם GoPro ו-מידלנד.
בהצלחה.

uri ar

New member
יש לי אחת ואני מחפש נוספת

יש לי אחת שעושה כל מה שאתה מבקש רק שלא הכי נח לחבר אותה לקטנוע. כרגע היא מותקנת אצלי באוטו מה שפותר את הבעיה השניה שלה - הבטריה מחזיקה רק חצי שעה. אם אתה יכול למצוא איך לחבר אותה לקטנוע ולחבר לה מקור מתח (לא צריכה להיות בעיה) אז היא תעשה את העבודה. שני הלינקים הראשונים מפנים אליה. היא מצלמת יפה מאוד, מקליטה קטעים של עשר דקות ומוחקת את הישנים לטובת החדשים אוטומאטית.
בעד:
מחיר.
פונקציונאליות.
איכות צילום.
נגד:
חיבור לקטנוע.
זמן בין טעינה לטעינה.
עמידות בגשם.

גם אני מחפש מצלמת מעקב ולא מצלמת אקסטרים במאות דולרים. בנתיים הפתרון שעל הכוונת הוא מצלמת קסדה. היחידה שעונה בוודאות על הקריטריונים שהצבת (ועדיין דורשת מחיקה ידנית של החומר המצולם ולא מצלמת בלופ כמו זו שהבאתי למעלה) וגם נכנסת במסגרת תקציב נורמאלי (50-100$ ללא משלוח) היא ה-midland xtc100. זה הדגם הכי מיושן של מידלנד שעדיין לא מצלם HD. סוללה אמורה להחזיק שעתיים.

אני אשמח לשמוע על פתרון אחר...
הדרישות:
זול.
נוח לחיבור לקסדה.
בטרייה שתחזיק שעה לפחות.
מצלם בלופ (מוחק את הישן).
איכות צילום סבירה.
עמידות כלשהי למים.

nApo10

New member
מה לגבי מצלמה לקסדה?

- אין בעיית גניבה
- זוית הצילום מותאמת לכיוון המבט ולא סטטית
- קל יותר להתקנה

בגלל שהמשקף מתרומם, הייתי חושב על התקנה בצד, בדומה לדיבורית סקאלה. מה דעתכם? מישהו התנסה? ממליץ על דגם זול שאפשר להזמין מחו"ל?

למעלה