מצלמה יחודית!

DanDan1

New member
מצלמה יחודית!

אוקיי, אני הולך לבקש משהו קצת מוזר. אני מעוניין לשלב מצלמה לתקשורת-סלולרית דור שלישי. המטרה: מצלמה עצמאית לכל דבר (מלבד חיבור לחשמל, או הזנה ע"י בטריות) , שיש לה חיבור רשת USB שאליו ניתן לחבר כרטיס-תקשורת של פלאפון (שיתחבר לאינטרנט באמצעות "הדור השלישי"). ואז באמצעות הIP שהכרטיס יקבל, אוכל להתחבר למצלמה ולצפות דרכה.. מכירים כזו חיה?

marvin2

New member
לא בלי מחשב באמצע

במידה ופלאפון יתנו מודם שיכול להיתממשק גם ב RJ45 אז יש על מה לדבר. או שתמצא מצלמה שיכולה לשדר בשן כחולה, ואז זו גם אופציה...

בעז 21

New member
אהלן,

1.לא מכיר פלאפון בעל מודול לחיבור לרשת (לדוגמא RJ45..) אם אתה מצליח למצוא אחד כזה בהחלט אני אשמח להכיר. 2.בלי שום קשר,לא הבנתי למה אתה מחפש פתרון כזה? מה לא טוב במצלמת רשת?

marvin2

New member
במידה ויש מתאם LAN ל לבלוטות

אולי אפשר יהיה אפשר לעשות משהוא שהוא רוצה, אבל אני לא מכיר מתאם כזה

DanDan1

New member
אתם לא מעודכנים, ידידיי..

החברות הסלולריות מוכרות כבר מזמן מתאם USB שהוא בעצם כרטיס רשת שמתחבר ללפטופ וכמובן מתפקד ככרטיס רשת לכל דבר עם כתובת אייפי WANית וכו'

MaD-d0g

New member
הוא חיפש טלפון...

אתה מציע לו לקחת לפטופ ולחבר לו את כל העסק הזה... לפי מיטב ידעתי, אין דבר כזה מתאם LAN ל BT. וגם אם כן, אני לא חושב שזה יעזור

marvin2

New member
חושב שכן יעזור

אתה יכול ליצור רשת IP בעזרת בלוטות ובהנחה שאתה מחבר את המצלמה למתאם ואת המתאם מקשר לפלאפון זה יכול לעבוד. פרט לעובדה שאין מתאם כזה, וכל המחיר עלות (והאמינות) של מערכת כזו הופכים את זה ללא כדאי.

MaD-d0g

New member
וואו. זה המון דיבורים באוויר...

המון המון ואם ואם ואם... המצב שלו פשוט לא הגיוני

marvin2

New member
tמעודכנים, אבל החיבור USB הזה

מכריח לפטופ וזו הנקודה. במידה ויה יתנו אינטרפייס שהוא לא USB אלה LAN אמיתי, אז יהיה אפשר לעשות עם זה משהוא

למעלה