מצלמה וmp3

ck9896

New member
מצלמה וmp3

שלום שלום,רציתי לדעת אם אני יוצאת עם מצלמה דיגיטלית ואני אהיה מעוניינת להוריד תמונות בחו"ל באינטרנט אז אני בעצם צריכה להסחב מהארץ עם הכרטיס של ההתקנה למחשב כדי שהמחשבים שם יוכלו לקרוא את המצלמה?וכנ"ל לmp3...

sela v

New member
לא מכיר את המצלמה שלך

ואת הנגן. מומלץ לנסות לעבוד עם מחשב אחר בארץ, ולראות שאת יודעת איך עושים את זה, ואז גם תדעי למה את זקוקה, כי מה שיש פה אצל חבר יש עוד פחות באינטרנט קפה שם.

ck9896

New member
למייעץ

אבל מה אני אנסה באמת?חשבתי להוריד את התוכנה כמו שאמרת אז אתה אומר שיש סיכוי גדול שתהיה באתר של החברות?

sela v

New member
למתייעצת

אני לא מכיר את המצלמה, והנגן שלך כך שקשה לי להגיד. אפשר לקנות מכשירים שאפשר לטעון אליהם את התמונות, אבל זה עולה עוד כסף. למה את צריכה בדיוק להחליף שירים לנגן שלך בטיול? את לא חייבת לקחת את התוכנה איתך על דיסק, פשוט תשמרי אותה באי מייל שלך. שלחי את זה אליך באי מייל, וככה יהיה לך עותק במקרה הצורך. מומלץ לגיבוי לצרוב את זה על שני CD, ואחד למשל לשלוח במעטפה עם הבועות אוויר אלא שאפשר לפוצץ, ואחד לשמור כעותק אצלך.

ck9896

New member
למייעץ

כן אני באמת אנסה לשמור את התוכנות באי מייל...לא הבנתי מה אמרת לגבי השליחת דיסקים.. לשלוח לאן?התכוונת משם לפה את הדיסקים עם התמונות?אגב אתה יודע כמה עולה בערך לשלוח מארגנטינה למשל?

sela v

New member
כן

התכוונתי לשלוח בדואר. אפשר גם לשמור תמונות באינטרנט יש אתרים שמאפשרים את זה, השאלה כמה תמונות יהיו לך, אם הגודל שתופסים הקבצים לא גבוה יש אתרים שמאפשרים את זה, לא בטוח מי הכי טוב. דיסקים לא שוקלים הרבה, ולא צריך לעלות יותר משקלים בודדים לשלוח CD חזרה לארץ בדואר אוויר.

ck9896

New member
.

הסבירו לי איך לשמור תמונות באלבום של yahoo רק שזה לוקח מלא זמן...לגבי שליחה זה "בטוח" אין הרבה סיכון שיישבר או משהו?...

sela v

New member
אם תשימי במעטפה עם בועות

אין סיכוי שישבר, וגם תשמרי עותק אצלך. ביאהו זה לא כזה טוב, כי זה לא שומר את התמונה בגודלה האמיתי, אלא מקטין אותה.

dod_basim

New member
עצה

אז ככה: 1. מאחר ולדעתי המצלמה חדישה וכמו כן הנגן יש מצב שאת לא צריכה להביא כלום מהבית (אפילו לא כבל USB) מאחר וקיים התקן המהולל plug & play. אבל מאחר ולא ניקח סיכונים מיותרים (כי מי יודע לאן את נוסעת)... 2. לרוב אם המצלמה או הנגן הם מחברה רצינית תוכלי להוריד את קבצי ההתקנה מהרשת -בדרך כלל מהאתר הרשימי (תרצי חיפוש בגוגל על שם התוכנה\דרייבר או על סוג המצלמה\נגן) תשמרי את הכותבת וככה בכל אינטרנט קפה שתמצאי תוכלי להוריד את התוכנות. ואם לא נמצאים קבצים כאלה.... 3. הפתרון המוחלט: לאחסן בעצמך את קבצי התוכנה ברשת. נשמע מסובך? לא כל כך! יש מלא מקומות אחסון שמיועדים לדברים כאלה ואפילו פשוט מזה, אפשר לשמור קבצים (של עד 10 מגה (בדרך כלל זה לא הרבה יותר מזה)) בתיבת הדואר שלך (כמו gmail, yahoo) מקווה שעזרתי, אם רק בלבלתי תשלחי מסר וננסה שוב. יואב אגב, איזה מצלמה ונגן יש לך? אולי אפשר לעזור לך....

ck9896

New member
למייעץ...

טוב אז הmp3 שלי בלי פלאג ואני כן צריכה כבל אבל זה בדיוק אותו כבל של המצלמה ככה שזה לא נורא. מצלמה של canon ומ.פ של mprphy richards אתה יודע מאיפה אני יכולה להוריד?

dod_basim

New member
אז ככה

מזל שיש לך קאנון, יש לי קריבה אישית ומקצועית אליהן Canon software centre למרות שאם תפגשי מחשב עם וינדווס XP ויש בו כבל USB אז את לא צריכה ולא תוכנה אחת. לגבי הmp3 את חושבת שיהיה לך כוח להחליף שירים תו"כ??

ck9896

New member
הורדת תוכנה

לגבי mp לא לשירים רציתי והוא באמת פחות חשוב..טוב אני מנסה להתקין עכשיו ובתור אחד עם "קירבה" אליהם אתהיודע איפה אני יכולה להשיג הוראות בעברית למצלמה d10?

dod_basim

New member
תשובה מהשרוול:

אין ספרות עברית ל10D למרות שזה דגם מהולל, מאחר והוא לא משווק בארץ (אולי רק בהזמנה אישית) איפה קנית אותה? את נוסעת איתה לטיול? עם איזה עדשה? אני אברר לתשובה יותר מבוססת ואחזור אלייך

ck9896

New member
שאלה מהכפפה:)

קבלתי אותה מתנה...וזה הענין שאני לא מבינה בה כמעט וחבל לי שאני לא מנצלת אותה... ולכן השאלה הבאה-מה זאת אומרת איזה עדשה?... וכן אני נוסעת אתה למה?יקרה מדי או משהו?!...

dod_basim

New member
אחלה מתנה לדעתי

תסתכלי אם היא כמו בתמונה שצרפתי ומכאן נמשיך

ck9896

New member
זו המצלמה

זו המצלמה (כמעט זו 20 ושלי 10 אבל הן ממש ממש דומות) מקווה שיפתח פעם ראשונה שאני שולחת ראיתי הערות למטה לגבי הכרטיס זכרון לי יש 256 יש טעם לקנות כרטיס חדש של 50 או להשקיע את הכסף בדברים אחרים (ויש מה...)ואם כדאי לקנות אז כבר כדאי שם נכון?!

dod_basim

New member
ההבדלים בין

Canon PowerShot Sd10 לבין Canon EOS 10D הם ענקיים, למרות ששניהם דגמים קצת מיושנים. לא יודע מה הדרישות הצילמיות שלך אבל לפי שהבנתי המצלמה שלך תספיק לך. היא קלה, פשוטה ואיכותית

ck9896

New member
ישן?

איך מיושן?כשקנו לי בארה"ב שנה שעברה זה היה די חדש וזה עדיין לא בארץ (כמו שמשהו הזכיר פה לא זוכרת אם זה היית אתה) הענין זה שמרוב שהיא 'אכותית' אני לא מצליחה לעשות צילומי לילה פשוטים לדוגמא

למעלה