מצלמה דיגיטלית

הולנדי

New member
מצלמה דיגיטלית

יש לי אפשרות לקנות את מצלמת ה sony dsc-p5 עם המארז mpk-p5 תמורת 730 $ בארה"ב. מה דעתכם ? לא מזמן היה כאן דיון בעניין האולימפוס מול SONY , לא הצלחתי לאתרו.

ביקו

New member
מחיר הוגן...

הסוני עולה כ 550$ ב B&H ואתה יכול למצוא אותה ברשת גם בקצת פחות מ 500$ המארז שלה עולה בארה"ב כ 200$, כך שהמחיר בסדר. הסוני P5 והאולימפוסים המקבילות מצלמות טובות. אתה תהנה מכל אחת מהן.

s_vadim65

New member
מצלמה דיגיטליתו

שלום לכולם! מה הם ההמלצות לקניה מצלמה דיגיטלי? על מה חשושב לשים לב מה סדר גודל מחרים בחול. תודה

Yair45

New member
סוני P50 ב-2199 שקלים בלבד.

אצלי בחנות נמכרת ה-P50 ב- 2199 שקלים כולל מע"מ ועם אחריות מקומית.

ביקו

New member
מה הקשר ל P-50?../images/Emo4.gif

הולנדי שאל על ה P-5 או מצלמה אחרת עם מארז אתה ממליץ לו לקנות אצלך מצלמה שלא מיוצר עבורה מארז ??

menimm

New member
אגב, יש גם דגם P-71

שהבנתי שבתכונותיו הוא זהה ל- P5. וזול מאוד.. !! מחיר מחירון 400$. אני מניח שזה עניין של זמן עד שיהיה לו מארז...

אבי ע

New member
בנוסף לתגובתי בשרשור של גרזנית ../images/Emo39.gif

כאמור P5 מצויינת, עדיפה על P3 אלא אם 150$ באמת בעיה קריטית. המחיר אכן טוב. אל תשכח לקנות עם המצלמה שתי תוספות חיוניות, ויש להכלילן בעת חישוב המחיר והשוואותיו: 1. כרטיס זכרון 128M. של סוני תמיד יקר יותר (וקומפקטי יותר), מחירו ירד לאחרונה לכ-100 $ בחנויות וכ-70$ באינטרנט. ייתכן שיש כבר כרטיס 256 לסוני - שווה בדיקה. 2. סוללה חלופית אחת לפחות. מחירה 50-60 דולר. אני קניתי שתיים חלופיות על סמך המלצות בעלי הנסיון בפורום, אך למען האמת לא קרה לי שהזדקקתי לשלישית. הסוללה נותנת זמן פעולה של שעה ונטענת תוך פחות משעתיים. בתפעול נכון (כיבוי מצלמה בין הצילומים) שתי סוללות מספיקות. עם זאת צילום שדורש הרבה זמן של "היכון" מיידי יחייב עוד סוללה. לצלילה שתיים מספיקות בהחלט אלא אם אין מקור מתח לטעינה בין הצלילות.

הולנדי

New member
אבי וגרזנית ../images/Emo51.gif

שאלה טרויאלית לגבי המטען של הסוללות, הואיל והמצלמה נרכשת בארה"ב מה עושים עם ההתאמה ל 220 V ,האם יש צורך לקנות בארץ טרנספורמטור ל מ 110 ל220 V

ביקו

New member
המטענים של סוני אוניברסלים...

היינו מתאימים לכל זרם בין 100-240V לא יהיה לך צורך בטרנספורמטור.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
סוללות - חומר למחשבה

גורם נוסף שכדאי לדעתי לקחת בחשבון בעת רכישת מצלמה הוא סוג הסוללות. במצלמות של סוני, טושיבה ועוד כמה יצרנים ישנן סוללות קנייניות, חלקן ניתן לטעינה רק דרך המצלמה עצמה כלומר השבתתה למשך זמן הטעינה. במחיר סוללה קניינית אחת ניתן לרכוש בד"כ שנים או שלושה סטים של סוללות ניקל מטאל הנטענות בכל מטען רגיל ובשעה שסט אחד נטען אנו צוללים ומצלמים עם השני. בחירום ניתן להשתמש גם בסוללות אלקליין רגילות. ו ב ב ח י " נ

למעלה