מצלמה דיגיטלית

הכי מומלץ לקנות בנפאל

יש בקטמנדו רחוב שנקרא NEW ROAD ושם אתה יכול למצוא מצלמות, MD וכל מה שנורא יקר בארץ בממש זול! דגמים והמלצות זה התחום של עמית
ואני מניחה שגם הוא יגיב לך בקרוב.

winderon

New member
אני קניתי מצלמה דיגיטלית בנפאל

מסוג פוג'יפילם 5500 עלתה לי בשקלים משו כמו 1600 שח בארץ עולה רק 200 שח יותר ואתה מוקבל הרבה תוספות והכי חשוב אחריות עם כל הזלזול בארץ שלנו (ויש לי זלזול)
המחירים של המצלמות הדיגיטליות בארץ לא רעים בכלל ואיכות התמונות של המצלמה הנוככית היתה מדהימה מומלץ

winderon

New member
אני קניתי מצלמה דיגיטלית בנפאל

מסוג פוג'יפילם 5500 עלתה לי בשקלים משו כמו 1600 שח בארץ עולה רק 200 שח יותר ואתה מוקבל הרבה תוספות והכי חשוב אחריות עם כל הזלזול בארץ שלנו (ויש לי זלזול)
המחירים של המצלמות הדיגיטליות בארץ לא רעים בכלל ואיכות התמונות של המצלמה הנוככית היתה מדהימה מומלץ !

עמית22

New member
שאלה טובה, בפורום הלא נכון

יש מאות דגמים שונים של מצלמות דיגיטליות בטווחי מחירים נרחבים שמתחילים בכמה מאות בודדות של שקלים עוברים דרך אלפי דולרים והשמיים בלבד מהווים את הגבול העליון שאפשר להוציא... אז כמו שכבר אמרו פה המקום לקנות הוא בקטמנדו בניו רואד (אלה אם כן אתה עובר לפני זה בטיוואן/הונג קונג/ניו יורק/סינגפור), והמחירים טובים מאוד יחסית לארץ (יכול להגיע להפרשים של כמה מאות שקלים - למרות שפה גם מקבלים אחריות ושם רק לפעמים...) בשביל להחליט איזה דגם אתה רוצה אני ממליץ לקבל החלטה כללית של כמה כסף להוציא, וללכת לפורום צילום טכני ולשאול שם את השאלה (תקרא איזה 5 עמודים אחורה ואתה כבר תראה על איזה מצלמות הם ממליצים בימים הללו (זה הולך אצלהם לפי טרנדים
) בהצלחה

למעלה