מצלמה דיגיטלית:

amera

New member
מצלמה דיגיטלית:

מצלמה דיגיטלית: מצאתי את המצלמה CANON A70 ב- ZAP במחיר 1399. האם זה מחיר הוגן לתיאור הבא: דגם: CANON A 70 מצלמה דיגטלית מחודשת חוברת הוראות הפעלה בעיברית כלול!!! מחיר כולל משלוח אספקה תוך 72 שעות!!! כרטיס 16 מגה בייט כלול!!! מצלמה דיגיטלית מבית קנון 3.2 מיליון פיקסלים זום אופטי ודיגיטלי מסך 1.5 אינצים פוקוס ידני ואוטומטי מצלמת סרטוני וידאו מגוון תכניות צילוםצילום מאקרו ממרחק 5 סמ

Aדי

New member
אתה יודע מה המשמעות...

של "מצלמה מחודשת" נכון? בכל מקרה, זאת לא מצלמה חדשה (מה"ניילון" כמו שנקרא). המצלמה עצמה (הדגם) טובה, וגם יצאה לה מחליפה A80.

ברור שאספקה תוך 72 שעות

הם מתים להפטר ממנה

ted

New member
מי יודע כמה עולה והיכן יש את הקנון

A80 בארץ?

ted

New member
ליצן. חברים מעוניינים ורוצה לעזור

אין לי כלום נגד קנון, (רק בעד ניקון) - אבל הם מתעקשים.

תגיד להם שלא ישכחו לברר אם הם

מקבלים אחריות של קראט! מעט מאוד חנויות ברשת נותנות אחריות של קראט. גם אני חיפשתי A80 לאחותי בארץ (בסוף היא קנתה בארה"ב).

ted

New member
לא רעה, אבל לדעתי לסוני 717 יש כיום

יתרון של מחיר/ביצוע

old

New member
תלוי עם איזה אחריות

אם אתה מעוניין באחריות של קרט אז המחיר יותר גבוה

ים מלוח

New member
אתמול שמעתי לראשונה שסוף דרכה

הגיע. שמעתי זאת מסוחר בחו"ל שאמר שמפסיקים לייצר את ה A80 והמחירים עומדים לצלול מטה ומהר

ים מלוח

New member
צודק כנראה לא קלטתי נכון את הדגם

אני אדבר איתו שוב היום בלילה ואעדכן , באמת לא נראה הגיוני לחלוטין למרות שלא חיפשתי קנון הוא רק זרק לי כדרך אגב כמה שמות וכמה דגמים שכדאי לחכות בגלל ירידת מחירים עקב הפסקת ייצור אני ממש משוכנע שהוא אמר אי 80 של קנון חייב לבדוק שוב

Aדי

New member
אתה מתכוון A70 קראתי את זה איפשהו..

אני אחפש שוב...

Lady Spring

New member
אם אני לא טועה, קמרה אילת

וכל רשת קמרה לא נותנת אחריות של קרט. יש חנות בת"א בקסטל שיש לה גם סניף בנתניה ושם המצלמה הנ"ל מחירה 2400 ש"ח באחריות של קרט.

למעלה