מצלמה דגיטלית

Elishabb

New member
מצלמה דגיטלית

קניתי מצלמה חדשה ואני משחק איתה. אני מצרף תמונה של שולחן העבודה שלי. שלושת המחשבים משמאל הם השרתים של תקשוב דרום. מימין לשמאל - שרת edu-negev, שרת orianit ושרת mail. אז לכל אלה שחשבו ששרתי תקשוב הם מחשבי מפלצת, מדובר בסך הכל במחשבי די "נורמלים". אלישע

saraint

New member
איזה שולחן מסודר

ואני לא מתבדחת. אתה לא משתמש בכלל בניירות? ושאלה נוספת - איך אתה לא מתבלבל בין כל העכברים? הצלחתי לספור ארבעה במכה ראשונה, אז זה ממש מזמין מלכודת.
שיהיה לך חג שמח שרה

Elishabb

New member
היי שרה

נכון - אן לי בחדר בכלל מדפסת ואני לא משתמש כמעט בנייר. זה לא רק משאיר שולחן נקי אלא גם אקולוגי. אלישע

karin a

New member
אלישע

ראשית , השולחן אכן מסוד ויפה. שנית, איזו מצלמה קנית ? איזה דגם ? חברה? כמה זיכרון ? בכרטיס או בדיסקטים ? שלישית , אתה משתמש diskonkey ? יש לי 32 מגה וזה לא ממש מספיק לי אפילו האתר של יבנאלי גדול יותר. כמה מגה יש לך ? האם אתה יודע אם יש יותר גדולים יותר מבחינת הזיכרון ? תודה קארין

Elishabb

New member
disk on key

שלום קארין- המצלמה נמצאת אצלי בבדקה ואינני רוצה להפיץ את שמה כדי שזה לא ישמע כפירסומת. בעיקרון, מדהים אך המחירים של פרטי החומרה יורדים. זה הזמן להגשים הרבה חלומות בעינין. מצלמות עם תקליטונים נוסח מצלמת סוני יצאו כבר מהאופנה והיום מדובר על כרטיסי זיכרון בגודל של בול דואר. המצלמה מתחברת למחשב עם כבל usb ואן צורך בתוכנה כדי להגיע לתמונות. ברגע שחיברתה אותה, היא הופכת לדיסק קשיח נוסף במחשב שלך ואתה יכול להגיע לתמונות דרך הסייר. בנושא ה disk on key, לי יש בנפח של 64 מגה והוא ממש מספיק לי. אני לא משתמש בו ככלי לגיבוי. לצורך זה אני משתמש בצורב. ה disk on key משמש לי בעיקר להעברת קבצים בן המחשב בבית והמחשב בעבודה. גם כאן כמו במצלמות מדהים לראות את הירידה במחירים כתוצאה מתחרות. לפני כחודש קניתי את שלי בלמעלה מ 700 שקל והיום מחירו 487 שקל. אני צרף קישור לדף מחירון של מכשירים אלה ומוצרים מקבילים. אלישע

karin a

New member
לאלישע

המצלמה הזו נשמעת לי ממש טובה. אני קניתי אחת לפני שנתיים במחיר אסטרונומי (ועוד בחו"ל) עם זיכרון פנימי אבל אינני יכולה להכנס אליה דרך הסייר (או שאולי כן ואינני יודעת) אני פשוט מורידה אותה עם ה usb בעזרת דרייבר. המצלמה מאוד פשוטה דרך אגב hp ואין בה פונקציות משוכללות יותר וזה ממש חבל. הזיכרון שלה מספיק לי רק ל 80 תמונות מקסימום לכן, אני רוצה מצלמה חדשה. את התמונות מהמצלמה שלך אתה יכול להוריד בכל מחשב בעזרת usb או שאתה צריך דרייבר גם לה? כי זה ממש מגביל , שאני צריכה להגיע הבייתה להוריד תמונות או להתקין דרייבר בכל מיני מחשבים שתסיים לבדוק אותה עדכן אותי במחיר , בשם ביתרונות וחסרונות , אני מעוניינת בקניה. ביי קאירן

למעלה