מצלמה בחדר טראומה

inbale

New member
מצלמה בחדר טראומה

כשפתחו את המיון החדש שלנו לפני 3 שנים בערך העלו את הרעיון לשים מצלמה במעגל סגור בחדר הטראומה כדי שתהיה אפשרות לצפות אחר כך בנעשה ולהסיק מסקנות. התגובה הראשונה האישית שלי היתה נגד...מן תחושה של אי נוחות. לא רציתי שמישהו יישב אחר כך ויעביר ביקורת למה עמדתי מצד ימין ולא שמאל או למה עשיתי כך או אחרת. לא נעים לעבוד ככה אבל מצד שני יכול להיות שזה באמת היה משפר את הביצועים של הצוות. מה דעתכם? יש מקום לדבר כזה? איך הייתם מרגישים אם הייתם צריכים לעבוד כשמצלמה מצלמת את העבודה שלכם?

sbenzvi

New member
בחדר טראומה של אסה"ר יש מצלמה

כזו רק שלא יצא לי לראות שמפעילים אותה. אכן, כשחושבים על זה - זה מעט מלחיץ כשאתה יודע שמצלמים כל תנועה שלך. אולם הדגש צריך להיות על ביקורת בונה ולא על דברים אחרים. אני חושבת שזה בהחלט יכול לעלות את הרמה של הצוותים כאשר הדבר נעשה בצורה הנכונה.(באסה"ר זו מצלמה שמקליטה לוידיאו ולא מעגל סגור). וחוצמזה - זו דרך מצויינת ללמוד ויכול להיות מאד מעניין לראות מקרים "שפספסתם" או איך עבדתם לאחר המקרה. דרך אגב - לא אמרת באיזה חדר מיון את עובדת.... ואני עדיין ממתינה לתשובה.

באסף הרופא

יש מצלמה שמצלמת מיטה אחת מכל המיטות בחדר טראומה ממה שאני זוכר ששאלתי לשימוש שלה אמרו שהיא מיועדת ללימוד של הסטודנטים לרפואה

sbenzvi

New member
נכון, המצלמה מצלמת את המיטה המיועדת

לטראומה. במקרה הצורך מסבים את שתי המיטות האחרות לטיפול בנפגעים, אולם באמת רק מיטה אחת מצולמת - רק שכמעט ואף פעם לא מפעילים את המצלמה (שאכן כשם שציינת מיועדת ללימוד). באמת חבל, כי יש שם לא מעט מקרים מעניינים בטראומה בהתחשב באזור שבית החולים משרת.

למעלה