מציק

grace00

New member
מציק

הזמנתי את הVS125 לפני שבועיים כמעט.. אמרו לי שהוא יגיע בתחילת מאי. שזה מחר. כולי בציפיות מטורפות הזמן לא עובר לי בכלל. עכשיו אמרו לי שהגיעו מודלים 2006 כזה... ושעדיף לי לחכות שיגיעו ה2008... לא שיש לי ברירה זה לא כל כך תלוי בי. אבל יש לי תוכניות שבניתי על האופנוע ובגלל זה אני כל כך מחכה. רציתי לשאול אתכם..... אולי אתם יודעים בערך תאריך שהם מגיעים בו? ה2008?... אולי יש לכם תקווה בשבילי? :(

תרשה לי לנחם אותך:

אני, ועוד רבים שכמותי, חיכו לקימקו מובי למעלה מחודש וחצי. שבועיים זה טירונות.

אבן חצץ

New member
אצלי זה הפוך

לפני כחודש הלכתי למטרו מוטור, לעשות נסיעת מבחן על ה-vs125, אמרו לי שבעוד שבועיים מגיעים דגמי 2008 (כלומר לפני שבועיים), בסופו של דבר רציתי את ה-קימקו מובי, לפני שבועיים הזמנתי אותו (דגם 2007- בעופר אבניר אמרו לי ש-2008 מגיע ב-יולי אוגוסט) ואמרו לי שהוא יגיע בעוד חודש (כלומר בעוד שבועיים), היום בבוקר, צלצל אלי הסוכן של עופר אבניר, ואמר לי שהקטנוע מוכן, (כלומר שבועיים לפני הזמן), ומחר בבוקר (כלומר היום) אני לוקח אותו, לדעתי יש פה מגמה של מטרו, להגיד שאוטוטו 2008 מגיע, כדי שתקנה אצלם, (דבר שבאמת היה אצלי שיקול רציני, באיזה מהשניים לבחור, בסופו של דבר המובי ניצח), עכשיו אני גם מבין ממך שאפילו עכשיו זה לא הגיע, מה שאני רוצה להגיד, שאני מאוד מרוצה מעופר אבניר הם ממש עשו לי את היום, שהקטנוע כבר מוכן (למרות שאני לא בטוח שעופר אבניר, לא היו עושים את התרגילים של מטרו,בינתיים אצלי הם בציון 10, נראה מה יהיה בהמשך.

ADaM4U2

New member
אני כבר שבוע וחצי

בלי קטנוע ואני מתתתתת! אני פשוט לא יכול, סיוט להגיע לעבודה באוטובוסים. ולפני שבוע וחצי פתחתי הזמנה לג'וימקס, נקווה שיקראו לי לאסוף אותו השבוע, נקווה מאוד! (למרות שאני לקוח מועדף, ככה שהסיכוי גדול, חיחי)

למעלה