מציצים

מציצים

פגשתי אתמול מישהי שהחזירה אותי לימי נעוריי. הייתי חרמן גדול ( לא השתנה הרבה מאז...), ומכיוון שסקס לא היה רלוונטי, עקב היותי שייך למגזר הדתי, סיפקתי את עצמי באוננות מסיבית. אחד הדברים שתמיד משכו אותי היה להסתכל בכל מקום אפשרי על בנות. פשוט לראות בחורות יפות שהולכות שבלבוש לא ממש צנוע: גופיות, מכנסיים קצרים, חולצות עם מחשופים וכו`. מבחינתי זה היה גילוי של עולמות נסתרים. כשהייתי בערך בן 15 עברו לגור מולנו משפחה עם כמה ילדים, בינהם בחורה בת 17 בערך. יצא שהחדר שלה היה בדיוק מול החדר שלי. יום אחד בעודי יושב לי על הכורסא ובוהה החוצה, ראיתי אותה מגיעה הבייתה. היא נכנסה לבניין ואחרי כמה דקות הופיעה בחלון חדרה. לא חשבתי ולא דמיינתי לרגע שזאת תהיה הפעם הראשונה בחיי שאראה בחורה עירומה. חלפו שניות בודדות מרגע שנכנסה לחדר, וככה בפתאומיות מול התריסים הפתוחים היא הורידה את החולצה וחשפה לפניי גוף שחמחם וחזה מעוטר בחזייה שחורה. נהייתי אדום כמו סלק, והתכנסתי לתוך עצמי,אבל לא יכולתי להפסיק להסתכל.היא התכופפה והורידה את הג`ינס, חושפת רגליים ארוכות וחלקות, ותחתונים שחורים תואמים. מבטי ננעץ בגופה הנשי, ולפתע היא הסתובבה אלי ועיניה נעצרו ממש בתוך עיניי. נבהלתי והתכופפתי, פחדתי נורא. הרמתי מעט את ראשי וראיתי אותה עומדת ומחייכת. לא הייתי בטוח שהיא מחייכת אלי או בגללי ולכן הייתי עדיין חסר ביטחון עצמי. היא עמדה והסתכלה בדיוק לתוך החלון שלי, לא טעיתי, חיוך היה נסוך על שפתיה החושניות. היא סימנה לי להרים את הראש ולהסתכל עליה. חייכתי אליה בחזרה, כולי סמוק ואדום לחיים. היא שלחה ידיה אל אחורי גבה ושיחררה את סוגר חזיתה, לאט לאט השילה את הכתפיות והניחה לחזיה ליפול על הריצפה. לעיניי ניגלה חזה מדהים וזקור. הפיטמות היה בגוון חום. חום הציף את גופי והרגשתי איך כל הדם זורם לזין שלי. היא חייכה אלי, עשתה סיבוב והניחה לי לראות אותה מכל הצדדים. היא הלכה הצידה ויצאה מטווח ראייתי, חשבתי שהספיק לה אבל אחרי דקה היא הגיחה מולי ללא תחתוניה. בהתחלה הפנתה אלי את ישבנה שנראה שרירי ומוצק, ולאחר מכן הסתובבה אלי בתנועות חושניות, ממש כמו בריקוד אירוטי וחשפה משולש ערווה מעוצב. הלב שלי דפק בחוזקה, הנשימה נעשתה כבדה וחויתי ריגוש שמעולם לא חויתי. כנראה שמישהו קרא לה והיא הייתה צריכה ללכת. היא נופפה לי לשלום, שלחה נשיקה באויר וסגרה את התריסים. כל מה שיכולתי לעשות הוא לרוץ למקלחת ולאונן במרץ.

פגשתי אותה הרבה פעמים

אבל לא היה ביננו שום קשר פיזי. שנינו נהנינו ממשחקי ההצצה האלה במשך תקופה עד שהיא התגייסה לצבא...

למעלה