מציצות

yair171

New member
מציצות

שלום לחברי פורום סקס היקרים! עד כמה שאולי השאלה שלי תראה לכם מוזרה/מצחיקה, אני אשאל בכל זאת, כי "מי שמתבייש מתייבש". אני די חושש מהרגע שחברה שלי תמצוץ לי. אין לי מושג איפה אני "אמור" לגמור.. מן הסתם בכל הסרטים זה תמיד בפה, אבל שמעתי שהרבה מהבנות לא אוהבות את זה, וגם אני לא רוצה ליצור מבוכה בתחילת הקשר שלנו. אני אשמח אם תייעצו לי ותתנו לי טיפים ועצות מנסיון.. תודה!

הכי טוב לשאול

אם אתה נבוך, פשוט תזרום איתה. זה אחד הדברים שלא צריך לשאול לגביהם, מרגישים זאת. אם אתה לא רוצה לקחת סיכונים, כשאתה מרגיש שזה בא, תזוז.

Alfa156 GTA

New member
אחרי זמן מה

שאתם כבר מכירים אז לא אכפת לה שתגמור עליה, אבל בהתחלה , (אגב - היא מנוסה ?), כי אם כן היא כבר תדע לאן לכוון את יוסוף שלך, ואם לא - אז אתה תכוון אותו לאנשהו כבר. האלפא

2ודדה

New member
לאן לכוון באמת?

אני תמיד תוהה איפה גומרים יש לי קצת בעיה עם "שלוליות" על המיטה אני רוצה לישון אחרי ונתקלת בשלוליות זה לא נחמד.

Alfa156 GTA

New member
עליך או עליו.

וחוצמזה גם על המיטה זה לא ביג דיל, (מה שמזכיר לי לא החלפתי מצעים חודשיים
הולך להחליף אחזור מאוחר יותר. האלפא

tokit

New member
חדשיים???

אצלי יש מנהג של קבע.. כל המצעים מתכבסים פעם בשבוע, ביום חמישי. כולל ציפות !!

יקירתי, את לא עובדת

יש לך יותר זמן להיות מסודרת. אצלי המנקה מחליפה אותם כשאני שמה חדשים על המיטה, אבל אני שוכחת אפילו לשים אותם.

tokit

New member
לא קשור

אמנם יותר קל לי, אבל גם כשעבדתי הייתי מכבסת הכל כולל הכל פעם בשבוע.

פעם אחת בשבוע???../images/Emo5.gif

למה? את מחליפה תחתונים פעם אחת בשבוע???או שאת לא ישנה במיטה לא מבינה למה פעם אחת בשבוע ?? <ברור שזה כולל את הציפה והציפות...לא ברור למה אחת לשבוע?> <כל יום!!מקסימום יומיים>

tokit

New member
מרוב סימני שאלה ומאמרים מוסגרים

לא הבנתי מה לא הבנת. תחתונים אני מחליפה פעמיים או שלוש ביום. מצעי מיטה מספיק להחליף פעם בשבוע. אם לך יש סבלנות להחליף מצעים כל יום.. בבקשה. לי אין ואני לא מוצאת שום צורך בזה !!

תגמור

על השטיח, על הרצפה, על הוילון, על הספה, על מגבת, על מגב, על חגב, על אטב, על חצב, על לולב, העיקר שתגמור...

סתם בדיחה שזה הזכיר לי...

מתי נשים צועקות במיטה? האנגליה צועקת כשהיא גומרת. הצרפתיה צועקת כשהוא גומר. הישראלית צועקת כשהוא מנגב בוילון.

tokit

New member
אם היא כבר מצצה למישהו בעבר

היא תדע בדיוק מה לעשות ואיפה אתה אמור לגמור. אם שניכם חסרי נסיון, אני רואה שתי אפשרויות: 1. לפני המציצה תתאמו ביניכם איפה תגמור 2. אם לא יצא לכם לתאם, תגמור בכל מקום, רק לא בפה שלה. מקומות לדוגמא: מגבת שתכין מראש, על הגוף שלך, על הבטן או החזה שלה. אני מציאה לך בפעם הראשונה לא לגמור לה בפה, כי לא כולן אוהבות את זה. אם היא תיתן לך לגמור לה בפה מרצונה, אחלה. אני מאמינה שתוך כדי אתה כבר תדע מה לעשות.

Nלי שם

New member
אתה לא חייב לגמור !

היא יכולה להמשיך למצוץ עד ש.. יתעייפו לה שריר הפה, או שיגיע הזמן ללכת הביתה או לעבודה. אתה גם לא חייב להימצץ, אם אתה חושש מהרגע שהחברה שלך תמצוץ לך. בכלל אל תעשה דברים שאתה חושש מהם, או מהתוצאה שלהם. רוצה עצה טובה?...שפר קודם את התיקשורת בינכם ,אח"כ תעבור למציצות. הרי מה יותר פשוט מלשאול אותה? ואגב, איך תגיעו למציצות? היא תשאל אותך " רוצה שאמצוץ לך? או אולי אתה תגיד לה "אני רוצה שתמצצי לי".

למעלה