מציצה

horny-male

New member
מציצה

היי אני מת שמישהי תמצוץ לי ואפילו יותר שהיא תבלע את זה אני מוכן לתת כסף למי שתסכים אבל רק אם היא יפה צעירה וכוסית 50 ש"ח למציצה + תוספת 50 אם היא תסכים לבלוע מי שרוצה שתגיב או שתשלח לי הודעה ב-e-mail

shoteret

New member
יש לי שאלה חשובה.....

סקסי, ומה אם היא יפה כוסית אבל זקנה או צעירה אבל מכוערת כמה תשלם במקרים הנ"ל? אתה צריך לפרט הכל. נכון או לא נכון?

יש פה עבירה על החוק

שוטרת מתוקה את יודעת שאסור לפרסם מודעות שקשורות במתן טובות הנאה בתשלום.. רק בחינם
נא להזהיר את העבריין הנ"ל אחרת הוא ייאלץ לעבור חקירה ..

shoteret

New member
חוקרת סקסית שלי....... ../images/Emo24.gif

אני מוסרת לך את העבריין לחקירה צולבת לאחר מכן תחליטי אם את רואה מצב למעצר העבריין תודיעי לי במהרה שוטרת

שוטרת יקירתי....

לפני שאת מוסרת לי אותו תני לו אזהרה ואז נראה איך לטפל בעניין.. אני סומכת עלייך .... חוקרת

horny-male

New member
תשובה

כמו שציינתי אני רוצה צעירה יפה וכוסית פניות אחרות יידחו על הסף ואם מישהי רוצה לעשות את זה בחינם רק כי היא נהנית מזה עדיף ואז בתמורה אני אמצוץ לה גם

vmax*

New member
תמצוץ לה??...אתה כניראה ../images/Emo4.gif

לא יודע מה עושים שם למטה....אתה צריך להיות עדין..וללקק...קשה לי להאמין שאתה עוד מחפש, תכנס למכון הקרוב ותבחר לך..יש גם צבע מטאלי אבל זה יעלה לך עוד תוספות ואל תצפה שמישהו פה יקפוץ על החמישים שקל שלך

Beowulf

New member
כן, למצוץ...

שלום לכולם, אני חושב שזה דרך נהדרת להצטרף לפורום; אם כך, כן אפשר למצוץ לבחורה, בהחלט! ואף רובן אוהבות את זה (אבל כמו כל דבר, יש כאלה שלא). פשוט שטח המציצה קטן בהרבה מזה של הגבר. בכל אופן אני בטוח שאפשר למצוא שיעורים למציצות! שלך, Beowulf

horny-male

New member
תשובה ל-VMAX

אני גם יודע ללקק ואפילו טוב מאד (יש מישהי שתעיד על כך) אבל לידיעתך אפשר גם למצוץ (את הדגדגן) כנראה אתה לא כל כך יודע מה עושים שם למטה ועוד דבר: כמה (או מה) לדעתך אני צריך להציע בתמורה למציצה?

horny-male

New member
ל VMAX

אני לא מבין למה אני צריך להתביש וחוץ מזה אתם מתחמקים מהשאלה שלי אתם הרי יודעים שלכל דבר יש מחיר

pachanga

New member
לכל דבר יש מחיר.????? למה???

למה לבחורה לא להנות וזהו
למה לה להשפיל את עצמה שהגבר ישלם לה כסף
אז תלך לתל ברוך שמה תמצא תאמין לי בטוח איזה מישהי טובה למציצה וגם שתבלע לך כל טיפה טיפה !!!! ובהצלחה!! פאצ´נגה
חיי לילה

למעלה