מציצה חלשה

TIK TUK

New member
מציצה חלשה

אסתר בוקר טוב ! אלון בן 12 שבועות, השני מתאומים. הוא יונק מאוד חלש וגם אחיזת הפטמה חלשה. צורת האחיזה טובה -הוא פותח פה גדול כמו שצריך אבל הציצי נשמט לו כל הזמן ואני תמיד צריכה לתמוך בציצי בזמן היניקה שלו. היתה אצלי יועצת הנקה והראתה לי איך לקרב יותר את ראשו לפטמה כדי לגרום למציצה חזקה יותר, הבעיה שאלון מאוד מתנגד, מתפתל ודוחף את ראשו החוצה. הוא אוהב לינוק בלי הפרעות...אבל בקושי יוצא לו חלב- אני בדרך כלל לא מרגישה את החלב יוצא כשהוא יונק (אני יודעת שיוצא אבל אין את ההרגשה הפיזית)וכמו כן הוא תמיד רעב- אפילו לאחר הארוחה (שיכולה להמשך כ- 40 דקות) אשמח לקבל עיצה איריס

yakutan

New member
אמנם לא אסתר אבל...

תנסי לאמן אותו במציצה על האצבע , מה זאת אומרת ? - תכניסי לו בעדינות את האצבע לפה ותרגישי שהוא מתחיל למצוץ , כשהמציצה מתחזקת תוציאי בעדינות את האצבע ותכניסי ציצי . אני מקווה שזה יעזור...

NEVER push a baby's head

Who was the yoetset hanaka who helped you? She should have showed you how to put the baby on the breast not smash him onto the breast. Your hnd should be on the back of his neck and shoulders, and never on his head. This will prevent him from breathing properly, and of course he will respond by crying and throwing his head back. YOu bring him to the breast so that the nipple is under his nose. That will cause his to put his head back and open his mouth wide, and you then bring that wide mouth onto the breast so that he latches onto more of the hila under the nipple. IN the meantime, pump for him and give him your milk any wasy you can. If he is not eating well, then his suck will get weaker and weaker!!​

justmom

New member
תרגום: לעולם אל תדחפי ראש של תינוק

מי היתה יועצת ההנקה שסייעה לך? היא היתה צריכה להראות לך איך לקרב את ראש התינוק לשד, בלי למעוך אותו על השד. היד שלך אמורה להיות מונחת על עורפו וכתפיו, לעולם לא על ראשו. אחיזה כזו תמנע ממנו לנשום כראוי, ואז כמובן שהוא יגיב בבכי ובהשלכת ראשו לאחור. קרבי אותו לשד כך שהפטמה תהיה מתחת לאפו. זה יגרום לו להטות את ראשו לאחור ולפתוח פה גדול, ואז תוכלי לקרב את הפה הגדול הזה לשד כך שיתפוס בפיו יותר מאותו חלק של ההילה שנמצא מתחת לפטמה. בינתיים, שאבי בשבילו חלב ותני לו את החלב השאוב בכל דרך שאת יכולה. אם הוא אינו אוכל טוב, היניקה שלו תיחלש יותר ויותר!

ronnieyuval

New member
טיפ קטן - במקום לדחוף את ראשו

נסי להוריד את ישבנו דרומה... כלומר לכוון מטה. באופן אוטומטי הראש שלו יתאזן טוב יותר עם הפטמה (אנחנו נוטות הרבה פעמים להרים את ראשם גבוה מדי) וזה לא ירגיז אותו כמו דחיפת הראש.

TIK TUK

New member
תודה, אני עושה את זה

הוא אוהב לינוק כשרגליו בין רגליי...חמוד... ואכן זה עוזר מעט.

TIK TUK

New member
אכן היניקה שלו נראית לי יותר חלשה

אבל ממש אין לי כח לשאוב- עם תאומים יונקים וילדה בת 3 אני פשוט מותשת, אז נראה לי שאולי אחרי הנקה אתן לו בקבוק? או שזה יפחית לי את החלב? בכל מקרה נראה לי שאפנה ליועצת הנקה אחרת.(שלחתי לך מסר) איריס

למעלה