מ מהורער נפשיט New member 18/12/13 #15 יש אנשים ששותים שתן כדי לשרוד אחרי שנתקעו רחמנא ליצן ברעידת אדמה תחת שולחן המט לנפול ..... זה אפילו מציל חיים .
יש אנשים ששותים שתן כדי לשרוד אחרי שנתקעו רחמנא ליצן ברעידת אדמה תחת שולחן המט לנפול ..... זה אפילו מציל חיים .
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 18/12/13 #18 יש אנשים ששותים את השתן של הבוקר כדי לדעת מה לא מאוזן בתזונה שלהם. שתן מלוח=יותר מידי מלח שתן מתוק=יותר מידי סוכר. פעם, לפני בדיקות המעבדה, הרופאים היו שותים שלוק שתן כדי לאבחן סכרת.
יש אנשים ששותים את השתן של הבוקר כדי לדעת מה לא מאוזן בתזונה שלהם. שתן מלוח=יותר מידי מלח שתן מתוק=יותר מידי סוכר. פעם, לפני בדיקות המעבדה, הרופאים היו שותים שלוק שתן כדי לאבחן סכרת.
מ מה החזאי מבין1 New member 18/12/13 #20 אני משער שיהיו פה כאלה שיחלקו על דעתך שזה בסדר. אבל יכול להיות שאני טועה.
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 18/12/13 #26 דווקא לדעתי להרבה אנשים יש קושי גדול יותר עם דברים שצריכים להכנס להם לפה.
D dare devil ית New member 18/12/13 #27 לא דיברתי על המקובלות של האקט או אם הוא עושה את זה לאנשים אלא האם הוא בטוח.
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 18/12/13 #29 כן אבל אם שופכים עליך סבון זה מאוד מקובל על רוב האנשים- ואם יבקשו ממך לבלוע סבון..קצת פחות מומלץ..
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 18/12/13 #31 בדרך השניה? כמו ששופכים שמפניה לגביעים מסודרים בפירמידה? מיצי זקוקה להסבר++
T Tiger Steve New member 21/12/13 #40 לא נראה לי שיש בעיה עם כמות השתן המזערית שאולי נשארת אחרי שבן/ת הזוג השתין/ה לא צריכה להיות בעיה. זה ממש כלום. שתן לא עד כדי כך רעיל. קצת חמוץ אוליי..
לא נראה לי שיש בעיה עם כמות השתן המזערית שאולי נשארת אחרי שבן/ת הזוג השתין/ה לא צריכה להיות בעיה. זה ממש כלום. שתן לא עד כדי כך רעיל. קצת חמוץ אוליי..