מציץ

אייבורי

New member
מציץ

האמת כל פעם אני רואה שיש פה חברים שקטים. פתאום מציצים ונעלמים אז ברוכים הבאים כל האלמונים. וזו ההזדמנות שלכם להופיע לחטוף עוגה של זוד. ולספר לנו על קיומכם. חוצמזה בוקר טוב לכל החברים (במיוחד לפומפום ונריסה)

Z o d i a c

New member
ברור שלספר!

ברוך הבא מוקה
אלמוני תמיד תוכל להיות אבל זה לא חייב למנוע ממך שנכיר אותך קצת, ככה בכללי, מה אוהב, איך אוהב.

אוהב אותכם

אני מרגיש אהבה למשתתפי הפורום. שליטה הם דבר שאני מוצא בו משחק שמשקף דברים אחרים על אנשים, שמוציא המון תהליכים נפשיים שהנפש זקוקה להם להתפתחות רוחנית . אני נמשך לנשים שאוהבות להעניק אהבה, אני חש את כוחות השפע שאלוהים העניק להן והכוחות נשפכים כמו כוס שמילאו אותה יותר מידי עד כדי כך שהן רוצות להעניק את העודפים לאחרים. המשחקים, התגובות שלכם, אתם, הכל חלק ממני. אני אמשיך להיות אנונימי . ומאחל לכם כל טוב ומקווה שקיבלתם ביטחון להמשיך לכתוב וליצור ולרקום קשר יצירתי בין חוט הנפש שלכם לבין העולם האכזר. אני לא אגיב יותר, אמשיך לקרא את תגובותיכם ביום שאקבל ביטחון עצמי, אשתתף גם אני. שלכם תמיד מוקה בננה

Z o d i a c

New member
אחד התיאורים היותר יפים שקראתי!

שמח לדעת שאתה איתנו, שקט ואנונימי ככל שאתה.

NETA 012

New member
גם אני

גם אני נהנת להיות כאן לפעמים באופן סמוי . ובאמת כיף איתכם.

זאת

New member
תופסת אומץ

ומדווחת על קיומי. קוראת אתכם, מלווה אתכם, חווה איתכם, ותוהה אם אוכל פעם בעצמי להגשים. זאתי

Z o d i a c

New member
ייאאאאא איזה יופי../images/Emo70.gif

הודעה אחת קטנה וכל המסתתרים מתגלים. ברוכות הבאות זאת ונטע
נורא כיף לדעת שאתן איתנו, שקטות ככל שאתן. לגבי תהייתך זאת יקירתי, אם אי פעם תוכלי להגשים את עצמך זה תלוי רק בך, ההתחלה בכל מקרה היא בלדבר על זה, להכיר את המשיכה, להתוודע לרצון. מאמין שתחושת ההכרה והשחרור שהנה, סוף כל סוף אמרת את זה יעשו את העבודה ויתנו לך את הכוח לנסות ולהתנסות. מה יש לך להפסיד?

זאת

New member
תודה על הוולקאם

כמו שאמרתי, אני לא פעילה ממש בנושא הזה, רק מפנטזת. אבל לכתוב אני אוהבת. סיפורים של הפנטזיות האלה רצויים פה?

Z o d i a c

New member
אם הם רצוים פה?!

את צוחקת נכון?? קדימה! איך עוד לא ראיתי סיפור שלך רואה אור?

רוני קל

New member
מקום מיוחד יש לכם פה

הסיפורים מרגשים אותי. ועם האחת והנכונה סביר שיקרה משהוא מחפש שיפחה חמה וחכמה

Z o d i a c

New member
איך אני מפספס כאלה דברים???

ברוכה הבאה מותק
בואי ספרי לנו קצת עליך, ככה שנכיר.

למעלה