מציץ לרגע ושואל

מציץ לרגע ושואל

יש לי בלוג קטן(זאת לא פירסומת )שבו אני חולק אהבה שלי עם ששת קוראי הנאמנים.הגיבה היום מישהי על פוסט ,שבו ציטטתי מדברי אחרים: "חיים בשקר עם עצמכם וזולתכם. חיים דרך אחרים.חיים דרך כתבות.חיים דרך מילים ושוחטים את האהבה שוב ושוב." תקנו אותי או אשרו אותה- דרך המילים האהבה נשחטת? כי אם זה נכון אני מפסיק לכתוב ואם זה לא נכון אני מחפש הוצאה לאור שבת שלום , שבוע טוב.

יערית 1

New member
האהבה נשחטת דרך המילים?../images/Emo12.gif

נשמע לי שזו אחת מרירה מאוד.
.שלח אותה לפה מיד!
עלק תפסיק לכתוב בגלל השטות הזו.

שמים1

New member
היכולת להביע רגשות ותחושות ../images/Emo141.gif

דרך המילים היא מתנה מיוחדת. וכמו כל דבר גם במילים צריך לדעת להשתמש בתבונה כי דרך המילים אפשר לאהוב, לכעוס , לשנוא , להכאיב. כמי שקראה אותך בפעמים שפירסמת כאן אני יודעת שאתה מספר וכואב אהבה. יש אנשים שמקנאים ביכולת הקסומה הזו להביע במילים , ומי שכותב דברי ביקורת קשים כל כך שוחט כל חלקה טובה. כמו שאמרו קודמיי....תתעלם , ושימותו הקנאים..

dardara

New member
לדעתי

אין משהו רע בלקבל ביקורת זה פותח עוד נקודות מבט ואפשר בהחלט לילמוד גם מביקורת וגם אם היא קשה ולפעמים פוגעת אבל מכאן ועד להפסיק לכתוב בגלל ביקרות זה כבר לא ניראה לי שבוע טוב ומבורך לכולכם

טאKילה

New member
לכתוב זה לאהוב...

לא תגובה תהיה כף המאזנים בין לכתוב או לחדול. אז היא אמרה, אז מה!

על מה הגיבה?

מה הביא אותה לכתוב דברים כלכך קשים? אולי מה שניסתה לומר היה: אל תכתבו, עשו את האהבה? ולא ידעה איך לומר זאת? אולי הרגישה שהוירטואליה רוצחת את האהבה, ולא אתה, לוחש? לפעמים גם אני מרגישה כך, לא שאני זוכרת אהבה מהי אם להיות כנה, אבל בכל זאת. אבל אני יודעת קצת אחרת, אני יודעת שמילים לא רוצחות שום דבר, רק אנשים אמיתיים רוצחים. תמשיך לכתוב, לדעתי לא התייחסה אליך ישירות, אלא לפגיעה האישית שלה, לחוסר היכולת שלה להביא אהבה דרך מילים, לחששה מהמחשב........ מפוזרת - דווקא יצא ניסיון ניתוח, והיא לא התכוונה.

למעלה