מצילות

Morbid Angel

New member
מצילות

אנשים אני רוצה לקנות מצילות חדשות למערכת שלי (יש לי Paiste 302 עם קראש שבורה) והנה ספק הדין: רייד של Sabian מסדרת HHX (לא יודע עדיין איזה דגם ספציפי) קראש של Sabian מסדרת AAX שנקרא AAXPLOSION בגודל "16 צ´יינה של Sabian מסדרת AAX שנקראת AAXTREME בגודל "15 והיי האט של Sabian מסדרת AAX דגם Fast Hast בגודל "14 בהתלבטות בין ZILDJAN ל SABIAN בחרתי בSABIAN בגלל שראיתי שאיכות הסאונד די זהה, אבל סביאן לא דופקים מחירים מופרזים ויש להם הרבה יותר דגמים. מכיוון שאני לא מבין יותר מדי בתחום, הערות, הסתייגויות, המלצות ושאר ירקות יתקבלו בברכה...

danezeq

Member
צודק - סאביאן אחלה חברה

ממש כמו זילדג´יאן -אבל יש תחרות -כולם מוכרים סאביאן בניגוד לזילדג´יאן שאותם רק כ"ז מוכרים ודופקים מחירים

elad2002

New member
יש לי צ´יינה 15# של סביאן aaxtreme

ואני יכול להגיד לך שהיא אחלה צ´יינה (שלי עכשיו לא אחלה כי היא נפלה לי ונסדקה והסדק גדל וגדל ועכשיו הוא ענק ויש לה חרא צליל,אבל כנראה אני מחליף אותה לצ´יינה יותר גדולה,אז אם אתה קונה צ´יינה אל תקנה 15 אינץ´ תקנה יותר גדול, 17 אולי

chinchila

New member
ZILDJ וSABIAN היו אחים...

אבל הם רבו נפרדו והאח הנוטש פתח את SABIAN לכן הטכניקות יצור דיי דומות... סיפור אמיתי!

danezeq

Member
גם אני שמעתי על זה

מזמן - אבל לא ידעתי שהם רבו! רק ידעתי שזאת אותה משפחה
מגניב!

HP900PTW

New member
../images/Emo26.gif הידעתם? ../images/Emo36.gif

בנוסף למה שנאמר, לכו ל-about באתר של סביאן, אני איכשהו הגעתי לשם לפני שנה או משהו כזה.. בכל מקרה- גם למנכ"ל של סביאן (שם משפחה) קוראים Zildjian! אבל אף פעם לא ידעתי למה יש להם חברות שונות...

HelloweeN

New member
Covenant

לפי הנק שלך אני מנחש שאתה קצת אוהב מטאל.. לכן הייתי ממליץ לך על צ´יינה יותר גדולה מ-15 אינץ,.. משהו כמו 18 או 20 אינץ,.. שיהיה לך צליל שיתאים למטאל.. כנ"ל גם לגבי הקראש.. לך על 16 אינץ´ ומעלה. וכמובן איזשהו הבי או פאוור רייד.

למעלה