מצילות

דודו104

New member
מצילות

שלום לכולם שמי דודו אני חדש כאן ,אני מתופף שנתיים וחצי, יש לי מערכת של פרל דגם ex פצצה מהלכת לפני חודש קניתי ואני מרוצה ממנה עד השמיים שאלתי היא איפה אתם שמים את המערכת כי ראיתי פה מישהו בשם טל שאומר שמותר לנגן בבית ואף אחד לא יכול לעשות לכם כלום וזה ניראה לי לא הגיוני...מה אתם אומרים זה הגיוני להגיד דבר כזה..אשמח לשמוע תשובות..תודה

Vdrums

New member
זה לא מדויק, כנס למאמרים בפס הכחול למעלה

ותקרא קצת על ענייני רעש. תתחדש.

דודו104

New member
רעש

מה זה לא מדוייק שאני יבין הבן אדם אומר במפורש עשו כרצונכם משמע שהאיש הזה לא שם לב למה שהוא אומר

Vdrums

New member
ואם הוא יגיד שמותר לך לגנוב אז תגנוב?

קצת רצינות. יש חוק ויש מה שקורה בשטח. אתה יכול להרעיש, כן. אסור בין 2-4 ובין 11 בלילה ל7 בבוקר. עד כאן על הנייר, מפה והלאה תתמודד עם השכנים שינגבו את התחת בעזרת הנייר של החוק הזה. (נניח בגבעת שמואל)

megahertz

New member
../images/Emo6.gif כי גם אתה מגבעת שמואל

דודו104

New member
המערכת

בנוסף רציתי לדעת האם יש אנשים מכאן ששמים בבית שלהם את המערכת והם גרים בבניין?

דודו104

New member
רעש

אני גר בבניין קומות ואף פעם לא חשבתי שתהיה אפשרות להביא את המערכת לבית כי זה מרעיש מאוד אני חייב לשמוע ממישהו שגר בבניין קומות והוא מנגן ולא אכפת לו שזה מרעיש לשכנים..

megahertz

New member
אני מנגן בבניין קומות, וכן אכפת לי שזה מפריע

מפריע לשכנים. אבל לרוב לשכנים לא אכפת, אז הכל בסדר. זה הכל עניין של היחסים שלך איתם, במקרה שלי - כשזה מפריע להם הם מתקשרים/מצלצלים ומבקשים ממני להפסיק. חוץ מזה לרוב אין להם בעייה. (ברור שאני מנגן רק בשעות סבירות, ונותן עוד זמן לנוח במקרה של שישבת)

DrunkenBar

New member
בכל בניין קומות יש מקלט (לפעמים 2) משותף.

כמו המון חברים שלי,אתה יכול לשאול את כל השכנים,אם תוכל לפנות מקום במקלט ולנגן שם עם המערכת שלך. בזמן שאתה מנסה לשכנע אותם 'לתת' לך את המקלט,אל תשכח לזרוק המון את "אני רק רוצה לחסוך ממכם רעש ובלאגן.." זה תמיד עובד. אני גם לא ממש יודעת איפה אתה גר,אבל בד"כ יש מקלטים שכונתיים כאלה. שהם לרוב ריקים ואין בהם שימוש. (תנועות נוער למשל,לוקחות אותם.) אתה יכול לברר במועצה/בעירייה לגבי המקלטים האלה ולבקש מפתח לאחד מהם,כי בכל מקרה אין בהם שימוש. אם הם רודפי בצע,סביר שיבקשו ממך דמי שכירות. אם לא,אז כפרעליהם. אבל כמובן שיש גם את הדרך הפחות חוקית. שהיא לשבור את המנעול ולהביא מנעול משלך. פשוט להשתלט על המקלט. כמו שאנחנו עושים. :]

דודו104

New member
תיראי ניראה לך שלא ניסיתי את זה?

עברתי כבר 5 מקלטים וכל פעם מישהו מיזדרגג אחר התלונן שזה מפריע מה אני כבר יכול לעשות כבר שבועיים אני לא מנגן בגלל זה..

DrunkenBar

New member
עוינות. הצעתי פתרונות הגיוניים שאני מכירה.

זה כל מה שיש לי להציע לך. דודו מאשקלון. אנשים אחרים פה נתנו לך אופציות אחרות... לך על זה. וחוץ מזה,אף פעם לא מפסיקים לנסות.

דודו104

New member
אוקיי תודה אבל למה עוינות מה פגעתי

במישהו ???? אם פגעתי במישהו אז אני מבקש סליחה ..

viva1924

New member
מנסיון - תבעו אותי.

שאני גרתי בבית פרטי!! השכנים הביאו מומחה עם מד דציבלים. יש גם הגבלה בחוק על עוצמת הרעש ותופים עוברים את ההגבלה הזאת. אם השכנים שלך יוכיחו שאתה עובר את הסף (וזאת לא בעיה בעזרת מכשיר מדידה פשוט) אז אתה בבעיה - אתה עובר על החוק - אסור לך בעצם לנגן באזור מגורים. (כמובן שאם נקטת אמצעים להפחת הרעש כגון בידוד ניתן לנגן) לי הם שלחו מכתב אזהרה מעו"ד ולאחר התייעצות משפטית הבנתי שאני אפסיד בגדול במשפט - אז עברתי מקום... חוץ מיזה זה פשוט לא אנושי לנגן לאנשים בתוך המוח (יש משפחות עם תינוקות, אנשים חולים וכול) וזה לא הגיוני לנגן באזור שגרים בו עוד בני אדם.. אורן.

דודו104

New member
רעש

אתה צודק אורן ..אבל אני ממש בבעיה כי כבר עברתי כמה מקלטים בגלל שכל פעם התלוננו שיש רעש מהמקלט ואחד המקלטים היה תת קרקעי ככה שאין סיכוי שישמעו משהו ובכל זאת הוציאו אותי משם כי מישהו מהשכנים בכל זאת התלונן שיש רעש..!!!!!

דודו104

New member
רעש

כל שבועיים אני עובר למקלט אחר וזה בעסה נוראית מה אתה מציעים לי לעשות עכשיו כי כל פעם לפרק את התופים ולהעביר אותם בגלל שאיזה שכן מנייאק אחד מתלונן סתם..בנוסף בגלל כל זה כבר יורד לי החשק לנגן כי כל פעם אני עובר בגלל מישהו אחר שמתלונן..

למעלה