מצילות מחול

NeverMindOff

New member
מצילות מחול

לכל החברה שעשו את זה איך זה הולך!? אני טס עוד מעט לארהב... אני מתכנן להביא את הקייס שלי פשוט ואת המצילות שאקנה להביא בו ארצה השאלה האם יתנו לי להכניס את הקייס עצמו שהוא אממ קצת גדול בערך בגובה של מזוודה למטוס!? כי אני מניח שבתא המטען המצילות לא ישרדו הקייס הוא מאין מנשא כזה ששמים על הכתף והוא לא קשיח כולו... תודה לכל העונים.

HelloweeN

New member
אני חושב שלא תיהיה בעיה.

או במיקרה הכי גרוע, תארוז אותם היטב בקייס, עם מגבות ותבקש מדבקות EXTREMELY FRAGILE ותשלח אותם ב-CHECK IN - במידה ומסרבים להרשות לך לעלות עם הקייס למטוס.

brass monkey

New member
../images/Emo26.gif אחי NeverMindOff כנס ../images/Emo70.gif

אני קניתי את הסט הראשון שלי בחו"ל, והעברתי אותו לארץ. אז כך זה עובד, מתוך נסיון, לא ניחוש. הקייס שהיה לי הוא קייס של סאביאן מפלסטיק(כמו ב"מרום כלי נגינה"), קיצר אז אני לא הייתי מוכן להכניס אותו לתא מטען(עם המצילות בתוכו), אז עליתי איתו למטוס. מעשית עליתי, ואחת הדיילות(אל- על), הציעה ולקחה את זה קצת יותר לקדמת המטוס ושמה את זה מאחורי מושב. יש בעיית משקל בעסק הזה, שיש משקל מוגבל שאיתו מותר לעלות למטוס(אם אני זוכר נכון, או שזה רק בתא מטען), אז שים לב לא לעלות עם יותר מדי. (אני עליתי עם ילקוט עם ספרים, ועם הקייס). קיצר, לא תהיה בעיה להעלות אותו למטוס. אבל, היתה לי בעיה אחרת בגלל הקייס בשדה תעופה בלוס אנג'לס, וזה שהתיק נתקע, ולא הצלחתי לפתוח אותו לבדיקה הבטחונית, ואז הייתי תקוע שם וכמעט פספסתי את הטיסה. בגלל שהוא מלא מתכות - הוא חייב להיפתח, ולא מספיקה סריקה שלו במכונה. וזהו, רק עוד הערה, אני עברתי את המכס בלי שיבדקו אותי, תכין תשובות מראש למקרה שישאלו אותך במכס, תאמר שהבאת את התיק איתך מהארץ וכו'... בהצלחה!

MrBurns

New member
../images/Emo207.gif

למישהו יש מושג אם יש חברה בארץ שמייבאת מקלות AHEAD? תודה

TAMIR182

New member
לא חושב אחי

תנסה לברר בחנויות אולי אפשר להזמין לך..

GhostDrummer

New member
יש גם יש.

בחיפה יש רשת חנויות שקוראים לה New Sound שיש להם סטוקים של אהד.. תבדוק בכל החנויות הלא מרכזיות (משמע לא חלילית מרום כלי זמר).

HelloweeN

New member
שאלה הפוכה: מצילות לחו"ל

אם למישהו יש נסיון עם זה, מה האופציות הכי זולות (חוץ מ-UPS שנתנו לי את ההצעה הכי זולה של $350)?

drums123

New member
כמה מצילות כבר יש לך?!

אתה בעצם רוצה לשלוח קייס מלא במצילות לחו"ל נכון? אם מרפדים נכון את הקרטון שבו תשלח את זה אין בעיה לשלוח בדואר.

HelloweeN

New member
בסביבות 11 מצילות,

וכן, ככל הניראה זה מה שאעשה, אשלח את הקייס מרופד כמה שאפשר ואקווה לטוב. השאלה זה מהי הדרך הכי זולה: התלבטות בין דואר ישראל לבין UPS.

למעלה