מצילה לא מזוהה

1חרטטן

New member
מצילה לא מזוהה

טוב, אז מישהי הלווה לי רייד, שאני אראה אם אני אוהב ואם כן אז אני אקנה ממנו. קיצר הרייד היא של סביאן ולא כתוב עליה כלום חוץ מסביאן, אן מישהו מוכן לזהות לי איזה דגם זה ועד כמה הוא מומלץ אני אוהב אותו עד מאוד!

dw drum

New member
נראית כמו ההנד המרד לא b8

היא עבה מידי בשביל להיות מצילה פשוטה כמו הנד המרד בד"כ הסדרות הפשוטות יותר דקות וקלות ואילו המקצועיות יותר עבות.

Vdrums

New member
אין קשר, אולי היום שינו את העובי, אני מדבר על

מצילה מלפני 10 שנים. הB8 שלי היתה עבה.

1חרטטן

New member
לפי מה שידוע לי היא ישנה..

B8 זה מתחילים/בינוני או מקצועי?

H A J Y

New member
אני חושב שזה נחשב בינוני אבל אל תתפוס אותי על

המילה, אבל עזוב אותך מהגדרות, אמרת שהיא נשמעת לך טוב, אז אם המחיר שהוא מבקש הוא בהתאם לדגם הזה אז תלך על זה....

1חרטטן

New member
הוא מוכר ב400! אז נראה לי...

שאני אקנה את זה גם ככה כי זה ממש מציאה, ומקסימום עוד חצי שנה אני אקנה רייד על רמה וזה יהיה סקנד רייד או משהו (שלא תחשוב שאני כזה עשיר אבל ב400 של סביאן זה ממש מומלץ נראה לי) ויש לה סאונד מטאל כזה, עדין, גבוה כזה

H A J Y

New member
או קיי, אני חושב שזה מחיר טוב אבל בכל זאת

כדאי לך להרים צלצול למרום לשאול אותם כמה חדשה כזאת עולה... בהצלחה

1חרטטן

New member
אבל אני עוד לא יודע

איזה מצילה זאת... לפי הבדיקות סאונד באתר של סביאן זה מזכיר את הXS ואת הride classic של ההנד מרד. אני מסכים עם dw drum שכתבת שמצילות מתחילים הן דקות וזאתי מאוד עבה. בנוסף, אני מכיר את זה שרוצה למכור לי והוא תמיד קנה דברים על רמה, בכלל יש לו בערכת בשווי 60 אלף ומצילות מדהימות וזה, פשוט זאת כבר ישנה לו.

pitamarliz

New member
אני לא בטוח

אבל יש מצב שתוכל לפי מספר שאמור להיות חרוט על המצילה לגלות איזו מצילה זו אם אולי תתקשר לסאביאן אם זה מספיק חשוב חח או תשלח אי מייל אולי

megahertz

New member
את האמת? היא מאוד מזכירה לי את איך שהרייד

שלי נראית (AA Medium Ride 20", made between 1983-1987). יותר מזה, אתה מוזמן לפרסם את התמונות שלך בפורום המצילות של פרל, שם עזרו לי לזהות את שלי. וחוץ מזה, והכי חשוב, אם אתה אוהב את איך שהיא נשמעת, מה זה משנה לך מאיזה סדרה היא? תקנה..המחיר לא יקר, רק תבדוק שהיא לא סדוקה או משהו. עוד שנה ימאס עליך? תמכור, ותקנה אחת שתאהב.

PensoO

New member
חחח גם לי היה משהו דומה

קניתי מצילות כנראה מסוחר (עשה לי בן זונה של מחיר.. רייד K דארק קוסטום + ספלאש A חדשות לגמרייי ו2 סטנדים באיזה 1000 ש"ח ..ואני בשביל לבדוק שאין פה איזה קטע שואל אותו: "למה אתה מוכר תמצילות" (כי גם זה מצילות ברמה גבוהה לא תגידו משהו למתחילים..או בינוני..ואז הוא עושה לי...החלפתי את כל המערכת שלי ..הייתה לי פרל אקספורט והחלפתי לפרימיר כבריה וקניתי מצילות סאביאן .B8...טחחח

למעלה