מציירת פרחים

TIME4U

New member
מיקי,

החלמה מהירה ותשמרי על עצמך, גם אני חום שמשחק אצלי כמה ימים, זה נורא, שיגיע כבר הקיץ. ואני לא נסתי כל עוד נפשי בי, עוד יגיע הזמן שאגיע אלייך, למרות שמשתפשפת קצת בפורום ,כרגע נמנעת מלנתח עד שאסיים את הספר וייקח עוד זמן, רק כשאהיה מספיק בקיאה אז אתמודד איתו ומודה שהכתב שלך באמת יוצא דופן.

pumiki25

New member
תודה, ריקי!

וזה בסדר, אל תרגישי אשמה. כתבי לי אם תרצי, בזמן שתרצי. הרגישי טוב גם את!

TIME4U

New member
מיקי, נזכרתי במשהו 3...

רמז קל: יש הבדל של 'שמיים וארץ' בין הכתב שלך לכתב שלו , ממש מכל הבחינות - כל אחד בקצה אחר לגמריי , חוץ ממאפיין אחד שזכור לי שהוא כן הקפיד עליו וגם את, נסי לחשוב על איך ייראה כתב-ידו מהיכרות עימו בפורום ואז כבר תביני לבד 3...

pumiki25

New member
מממ (שלוש נקודות), מסוקרנת

(ורציתי להוסיף עוד "שלוש נקודות" בכותרת, אבל לא היה מקום
) בעניין הבדל השמיים-והארץ - אני מניחה שקלטתי את הרמז! ובאשר למאפיין המבדיל - אקדיש לכך מחשבה ברגע שארגיש מרוכזת דיו. עכשיו אני נעה בין ישנוניות לערות - מקווה להתאפס על עצמי בקרוב...

קודם תודה להתייחסות

הפרחים היו בעבר מעוגלים, אם כי דומים לעצמם כל הזמן. היום הפרחים הם עם קצוות חדים יותר, כאילו בצורת עלים. אשתדל הערב בבית לסרוק אחד משרבוטי הסרק שלי ולצרף לכך. אני כן יכולה לומר על עצמי כבת מזל מאזניים, מחפשת צדק, יופי ושלמות בכל. מצד שני יש בי נאיביות ורצון לרומנטיקה כל החיים כך .

samwised

New member
ספר על ציורי פרחים

יש לי ספר מקסים שבו 100 ציורי פרחים שציירו סלבס אמריקאים לפי בקשת העורכת וכתרומה לקרן למלחמה באיידס. אין שם שום התיחסות גרפולוגית, אבל זה מקור הנאה ועניין אינסופי לגרפולוגים וניתן להשוות מאוד לציור עץ. בין הידוענים - אנדי וורהול, קית' הרינג, פיטר גרינווי, אליזבט טיילור,פרנסיס פורד קופולה, מרטין סקורססה, מדונה, סלין דיון, ועוד כהנה וכהנה. חגיגה אמיתית שם הספר הוא: Leackock, Victoria. 1998. Signature flowers - a revealing collection of celebrity drawing. NY: Melcher Media. דפנה

למעלה