מציאת תמונות...

מציאת תמונות...../images/Emo106.gif

תוכלו לתת לי קישור לאתר שיש שם תמונות שוות של פריקים? אגב,פורום פצצה! אני אוהב רוק. תודה לעונים!

fire witch

New member
תגדיר - תמונות שוות של פריקים ...

סתם , אפשר להכנס לפורום אופנה אלטרנטיבית שם יש תמונות של פריקים חבל על הזמן , משהו מטורף ששווה לסגוד לו !!!!11111 אחד אחד אחד

EnchantedS

New member
חחחחח רק שלא ייכנס לשם ויקרא להם

פריקים, כי זה יהיה כואב

fire witch

New member
ושוב , לדעתי האישית בלבד

יש לי איזו הרגשה שהבנות שם דווקא די נהנות להתהדר בכינוי פריקיות זה קשור לעובדה שהן "מיוחדג'ות"

EnchantedS

New member
חח אולי אוהבות בתוכן, אבל תלך ותגיד

להן שהם פריקיות, הם יתחילו להרצות לך למה הן לא, ולמה זה לא טוב סטריאוטיפים, ושונה זה יחסי ומי יקבע מה זה שונה:) אני יודעת, יש לי חברה שם חחח

כן

הן שומעות גרין דיי ואוונסנס ולובשות צמיד ניטים ואז חושבות שהן "פריקיות". בכל מקרה אני לא מסכיהמ עם המושג הזה בהקשר למשמעות שהוא קיבל בישראל...

fire witch

New member
האמת שיש לי משהו נגד כל התרבות הזו

בנעוריי הפוחזים גם אני התהדרתי בצמידי ניטים , תספורות "מאגניבות" ושאר ירקות , בערך בגיל 17-18 הבנתי שכל זה הבל הבלים , בני נוער מחפשים משהו להצמד אליו כדי לבסס לעצמם מוטיבים מסוימים שיגרמו לאנשים לחשוב דברים מסויימים על האישיות שלהם . מבחינתי "ערס" שלובש חולצה ורודה כי עכשיו זו האופנה , "פקאצה" שמתהדרת בג'ינס שעוצר לה את הנשימה ו"פריקית" שצובעת את השיער בורוד כולם שייכים לאותו עדר גדול של בני נוער שבדרך להיות מיוחדים הופכים לגדוד שלבוש במדים שמסמלים אותו - מותגים מסויימים , צבעים מסוימים אופנות שונות שכולם בעצם מסמלים את אותו הדבר - "אני חושב שאני רוצה להיות מיוחד אבל בעצם אני עושה בדיוק כל מה שחברים שלי עושים כדי להשתייך לקבוצה מסויימת" . שלא תהיה טעות - אני חושבת שמאד חשוב בגיל ההתבגרות למצוא את המוטיבים האלה שישייכו אותך לחברה מסוימת ומכיוון שזו הדרך בה האישיות שלנו נבנית אבל יש לי בעיה עם ההתלהמות הזו של - אני פריקית , אני מיוחדת ושלא תעזו להשוות אותי לאף אחד אחר בסופו של דבר כולן לובשות את אותה חצאית סקוטית , אותם צמידי ניטים , אותם תיקים מדיקיז ואותן נעלי ד"ר מרטינס/אולסטאר .

EnchantedS

New member
לאו דווקא... יש אנשים שפשוט חושבים

שזה יפה.... יש לי חברה שמזילה ריר שהיא רואה מחוך:), והיא ממש לא מנסה להיות שונה. סתם אוהבת את זה.

נכון

תשמע אני לומדת בבית ספר לאומנויות ואני רואה איך רוב האנשים שם באמת מתחברים לקטעים האלה לא בגלל ש"כולם עושים את זה". זה פשוט הקטע האישי שלהם, לא משנה אם אפילו כל העולם עושה את זה. הם פשוט נהנים מזה ואוהבים את זה. מנגד יש את תרבות "היהודים" לדוגמא שמדגימה מצויין את מה שאמרתי. פתאום המון אנשים שומעים את המוסיקה כי משמיעים אותה ברדיו ופתאום המון אנשים מתלבשים בשחור ושמים ניטים וכו' וכו'. אבל שוב, אני באמת רוצה להדגיש את הנקודה שיש אנשים שפשוט נהנים מכל העניין הזה.. ונהנו עוד לפני שהם שמעו על היהודים. ולא, אני לא אחת מהם, ניטים וכיוב' אף פעם לא משכו אותי...

osnatio

New member
טחחחח פריקים..

אולי מטאליסטים/פאנקיסטים אבל למה דווקא פריקים?!?!? פריק=מוזר

Sum41xGiRL

New member
זה פריק אמיתי.

30 שנים של נאמנות לפריקיזם הישראלי.. 10 שנים של סיבוב הופעות עם הקרקס הנודד "Goerge's Freak Show" 50 שנים של אכילת אוכל לצבים 40 שנים של לבישת ניטים לפני הצילומים ושמיעת LINKIN PARK, SLIPKNOT ו-HIM זה פריק אמיתי, עם תעודות..

fire witch

New member
דובי גל תותח על

את הלא מבין על מה אתה מדבר , הבן אדם פשוט איש קומדיה מעולה , מי שראה את "אהבה זה כואב" , בפרקים שהוא ועמי סמולרצ'יק התחברו היה שם הומור טהור בלי יותר מדי מילים חוץ מזה - יש לו שפם מגניב

פשוט מלך ../images/Emo45.gif (הסלים) -.-^

בדיחה ממש לא מצחיקה. פשוט אני הרגשתי צורך להזיכר את הסרט הנוסטלגי הזה

למעלה