מציאת שם...

מציאת שם...../images/Emo70.gif

היי
מקווה (בלב) שאפ אחד לו הציע את זה לפניי: אורלנדו זה שם די ארוך, ואורלי זה שם מושלם, אבל הוא לא אוהב שמעריצות קוראות לו ככה, אז החלטנו (אני+חברה שלי ליאור) לארגן את תחרות שם חדש לאורלי, אופס, לאורלנדו...
כל מי שיש לה הצעה לשם שממש מתאים לו, שתשרשר (מוזר לי לכתוב את זה) את השם ואחרי זה נציג את כל השמות, נעשה "בחירה" לשם שהרוב אוהבות. מקווה שתאהבו את הרעיון שלי

אני לא בטוחה אבל...

לפי מה שאני זוכרת (ממה שקראתי ב-ראש1) זה שהוא לא אוהב שקוראים לו אורלי בגלל שככה החברים שלו והמשפחה שלא קוראים לו...אורלי... אני צודקת???

AmiTutiT14

New member
אהה יעני רק האנשים הקרובים קוראים

לו ככה
אז הוא לא וצה שהמעריצות יקראו לו ככה כי זה יותר מידי אישי

kittycatbone

New member
הוא אמר

בראיון אחד ש"אורלי" זה כינוי שחברים שלו קוראים לו ככה, והוא רוצה שהמעריצים יקראו לו בשם האמיתי שלו. (או משו כזה..
) מאז אני קוראת לו אורלנדו.. ולמרות שזה רעיון נחמד ביותר באמת
אני דווקא אוהבת לקרוא לו אורלנדו...

AmiTutiT14

New member
../images/Emo46.gif

זה כאילו שנמאס לו מאיתנו.... עם גישה כזאת יום אחד לא יהיו לו מעריצות יותר והוא ימות זקן, רווק, משוגע ובתול!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifז הלא שנמאס לו מאיתנו,

פשוט יש לאנשים גם חיים פרטיים.

karin byrne

New member
חחחחחחחחחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בתול הוא כבר לא ימות....לפי מה שידוע לי הפעם ה-1 שלו הייתה בגיל 14(
)...חחחחח...וזו לא הגישה...תאמיני לי שהוא אוהב את המעריצות/ים שלו אחרת הוא לא היה מגיע להיות מי שהוא
....אני חושבת שזה בגלל כמו שכבר אמרו פה יש לו חיים אישיים וכנראה הוא מעדיף שהמשפחה והחברים יקראו לו ככה...מבחינתי זה בסדר לקרוא לו אורלנדו...כבקשתו...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifגיל 14../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בחיי לאן אתה ממהר?
, חחח, אבל בכיף שיהיה למה לא

karin byrne

New member
חחחחח...בנים...

את יודעת...אצלהם לעשות את זה בגיל מוקדם נחשב לדבר טוב...כאילו הם יוצאים מזה גברים...

../images/Emo39.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif *הלם* *הלם*

אני לא מאמינה
14
זה לא מוקדם מידי??? איפה קראת את זה

karin byrne

New member
אממממ...

וואלה לא זוכרת איפה....חחחחח וזה די מוקדם האמת אבל...לכי תדעי...

karin byrne

New member
חחחחח..לא מאמינה.?

על ג'וני?חחחח רואים עליו שהוא שובב....אז לא פלא....אבל אורלנדו....הוא נראה ילד טוב כזה אז קצת קשה להאמין...נראה לי ג'וני עשה את זה בגיל 13....ואורלנדו בגיל 14....קראתי את זה איפושהו אבל אני לא זוכרת איפה....

באמת ג'וני נראה שובב ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אחח ג'וני
דוגרי אם הייתי בת 14 בבצפר שלהם.. לא הייתי מתנגדת

../images/Emo39.gif חח...כן אולי..

בקשר לג'וני...כי לא שמעתי ממש הרבה ראיונות איתו...אבל תמיד אומרים על שהוא משחק מגוון דמויות שונות...אולי הוא הכי דומה לג'ק ספארו
חח... אבל באמת אורלנדו נראה ילד טוב כזה...ואני לא מבינה מי בכלל תסכים להיות איתו בגיל 14!!!! זה כזה מוזר
חחח...אם תזכרי תצרפי את הכתובת טוב
חח..אני מתה לקרוא את זה

למעלה