מציאת עבודה

אבישיaa

New member
מציאת עבודה

שלום לכולם אני נוסע לילמוד שלוש שנים בסין מה שאומר שאני יהיה פנוי כול חופשת קיץ משך שלושה חודשים ורציתי לשאול אם אפשר למצוא איזה עבודה ריווחית בתקופת הקיץ או שרק בכריסמס?? תודה לכולם אבישי

Kawaii Baka

New member
אפשר למחוק בבקשה?

לא משנה איך מסתכלים על ההודעה הזאת, אין לה מקום בפורום הזה. >_>

tals56

New member
סין זה לא יפן -.-

לא יפן זאתי לא עיר גדולה במרכז סין!!

Kawaii Baka

New member
אני מצאתי רמיזה לכך שהוא רוצה לעבוד

ביפן בזמן שלושת החודשים (אורך ויזת התייר), משום שהיא קרובה ליפן (והוא פירסם את זה בפורום יפן אחרי הכל). מה שמן הסתם לא חוקי, ואנחנו לא באמת צריכים לעזור לעוד באסטיונר בפוטנציה, נכון?

oracle

New member
בהנחה שהוא אכן התכוון לבאסטה...

אבל מכיוון שאנחנו לא יודעים את זה בוודאות, אין כאן עבירה על כל חוק, ולכן אין הצדקה למחיקה... סורי~~~

EranGoshin

New member
אני לא יודע מה

קורה מחוץ לטוקיו אבל כמעט ולא רואים יותר בסטות בטוקיו

איקידו

New member
יש ביפן אפשרות לעבוד

בחקלאות ובאתרי תיירות בחודשי הקייץ וגם בחודשים אחרים. לא עושים הרבה כסף אבל נהנים מהכירות מעמיקה עם יפן ועם צדדים שרוב התיירים אינם נחשפים אליהם. הנה האתר שמארגן את כל הסיפור הזה: http://www.wwoofjapan.com/index_e.shtml

GnomeBubble

New member
ואני לא חושב שהקטע של הכריסמס

תופס ביפן. למרות שביפן חוגגים את חג המולד (סתם באופן חילוני, "בשביל הכיף" - רוב היפנים אינם נוצרים), היפנים לא נכנסים לאיזשהו טירוף קניות מיוחד לקראת הכריסמס כמו האמריקאים או (במידה פחותה יותר) האירופאים. כך או כך, גם העבודה המהוללת בבאסטות של יפן היא לא כל-כך רווחית ממה שאני יודע. אני מציע לך לבדוק את האופציה של לימוד אנגלית בטאיוואן. עד כמה שידוע לי, עדיין מקבלים שם מורי אנגלית שלא דוברים אנגלית כשפת-אם סתם בגלל שיש להם עיניים עגולות (שכידוע מקנות את היכולת העל-טבעית לדבר אנגלית הגיונית ומובנת) ומדובר בעבודה חוקית (אני מקווה @_@) והמשכורות יותר גבוהות מבסין.

אבישיaa

New member
בהמשך

תודה רבה למי שהתייחס ואגב למרות שלא ציינתי התכוונתי ליפן (מה שדיי ברור לכול בר דעת) ווגם אם אני בסטיונר בפוטנציה מה אי אפשר להתיעץ......לתת תשובות לא עולה כסף שבת שלוםצ לכול ברי הדעת

איקידו

New member
אומרים בני דעת ולא ברי דעת

אתה צודק, אבל אם אתה באמת מתכוון להיות באסטיונר אז הגעת את פורום אוהבי יפן ולא אל פורום משחיתי התדמית הישראלים שם. יש ביפן שפע של עבודות והזדמנויות גם להרוויח כסף וגם להכיר את התרבות ואת האנשים. לא כדאי לך להכנס לתחום של באסטות ולזבז שהייה במקום כה מעניין.

GnomeBubble

New member
כמובן שזאת זכותך

אבל חשוב שוב להבהיר שמדובר בעבודה לא-חוקית (ללא ויזת עבודה). לישראלים יצא שם רע של מסתננים ליפן עם ויזת-תייר לעבודה לא-חוקית, ומכך נפגעים כל הצעירים הישראלים שרוצים לבוא לבקר ביפן. היפנים יותר קשוחים בנושא מהאירופאים או האמריקאים, ואתה יכול לבלות במעצר, ככה שעבודה כזאת רעה גם לך ולא רק לשם שלנו. אם אתה בא עם כוונות רווח, אני לא חושב שזה שווה את הסיכון, ואם אתה רוצה להכיר את התרבות המיוחדת של יפן, עדיף למצוא עבודה אחרת. עבודה חוקית ורווחית קשה למצוא ביפן (אלא אם אתה דובר אנגלית כשפת-אם, או אתה בעל מקצוע מסויים ומבוקש).

Ryo

New member
:) יפנים וקניות זה לא הולך ביחד!

בקריסמס בכלל, לא מוציאים גרוש!

ToHrU

New member
אני חשבתי על

משהו בכיוון אחר לגמרי. אבל זה סתם חלום שלי אז אני משתפת אתכם ואולי מישהו יקבל השראה ויתאמץ: אני ממש הייתי רוצה להיות נספחת של שגרירות ישראל ביפן. איזה שילוב בין פטריוטיות לבין אהבת יפן, אה?

GnomeBubble

New member
זה אפשרי

למרות שתצטרכי לעבור קודם את קורס הצוערים הארוך מאוד, ואף אחד לא מבטיח לך שיציבו אותך ביפן
לי יש רעיון יותר טוב, אם את רוצה לעשות משהו בכיוון הזה.
זה גם מה שאני מכוון אליו

ToHrU

New member
תודה על המידע :)

הבעיה היא שרמה גבוהה ביפנית ואנגלית + תואר ראשון יש לי עוד קצת זמן. נראה לי אני אלך על מלגה - גם זה ייקח קצת זמן כי אני אתחיל לימודים רק בעוד שנה . . . עד אז אאלץ להתאפק ואולי לפני שאתחיל ללמוד ענת סאן ואני ניסע לחודש ליפן. אתה כמובן מוזמן גם כן כי מהתגובה להודעה בשרשור הקודם הבנתי שיפן מעניינת אותך יותר מקרואטיה ;)

GnomeBubble

New member
אין אפילו שאלה ../images/Emo13.gif

למרות שבאמת ובתמים כמעט בכל מדינה בעולם אני יכול למצוא עניין, כשאני מטייל כמו שאני אוהב (בסגנון של "בואו וננסה לחוות את התרבות המקומית" ולא בסגנון של "בואו נסמן וי על האתרים הכי מפורסמים"). העניין הוא שסגנון כמו שאני אוהב לא מסתדר בטיול עם כל המשפחה.
טוב, בכל מקרה, יפן הכי מעניינת אותי, ואני אגיע לשם במוקדם או במאוחר. ואל תדאגי בקשר לתואר והכל... זה יבוא בבוא הזמן.

למעלה