מציאת גן ילדים בפריז

triniti_b

New member
מציאת גן ילדים בפריז

אני ובנזוגי יחד עם בננו בן ה 1.9 עוברים כנראה לעבוד בפריז לתקופה של כשנתיים. הדאגה העיקרית שלנו, בשלב זה, היא מציאת גן מצויין לבן. מקרובי משפחה הבנו שמציאת גן היא עסק לא קל שם. אין לנו מושג מאיפה להתחיל. בכל מקרה, החלטנו שאת הדירה נחפש אחרי שנמצא גן, כדי שיהיו סמוכים. אז איך עושים את זה?

Nathi

New member
ישנו גן בביה"ס

הישראלי בפריז ע"ש משה שרת. גן רשות וגן חובה.(ואם את רוצה עד י"ב) ישנן גננות ישראליות וכן ילדי שליחים ברובם. מומלץ. זהו בי"ס פרטי על כן הוא יעלה לך ביוקר, אם את לא מגיעה מטעם גוף כלשהו. אבל לדעתי שווה את המאמץ, הוא יהיה בידיים טובות. צריך לזכור שאם הילד ילך לגן ממלכתי צרפתי לא יזכה לחגוג את החגים שהילדים כה אוהבים מפורים ועד חנוכה, וכמובן יזכה לדבר עברית עם חבריו. מקווה שעזרתי.

triniti_b

New member
עזרת מאוד - רוב תודות

באיזה רובע נמצא הגן? איך ניתן ליצור איתם קשר? אכן יש להם קבוצת גיל לבני שנתיים?

Nathi

New member
זה קרוב לרובע ה-17

זה ב-PORTE DE ST OUEN. צרי קשר עם השגרירות פה והם ימסרו לך את הפרטים, הם ביחסים הדוקים :) האמת היא, שאני בספק אם בגן רשות מקבלים בני שנתיים. אבל אני בטוחה שיש להורים שם הסדר כלשהו עבור בני השנתיים שלוש...ולU בחלטורות בינם לבין עצמם. שווה לבדוק עם ביה"ס.

galit levy

New member
גן ילדים בפריז

אני ישראלית שעובדת בגן ילדים יהודי בפריז ברובע ה-19,זה לא כל-כך קשה למצוא גן ילדים יהודי, יש המון המון ברובע ה-19 ,ואים לא יש גם ברובע ה-20 וכמעט בכל רובע ,את יכולה להתענין דרך הערייה או דרך "משרד שבת" שזה עוזר ליהודים. בכל מקרה הגן שאני עובדת הוא מעולה ושומרים על כשרות ועל כל החגים, הוא נמצא ברחוב 12rue thionville "גן אסתר"

תגובה לשאלתכם

אני ובן זוגי מתגוררים בפריז ואם אתם מעונינים לדעת כל מה שתרצו לגבי כל מה שקשור לפריז תוכלו להתקשר ל 0033141958436 או לאיימייל ונשתדל לעזור לכם ודרך אגב זה בכלל לא מסובך ביי ולהתראות

imprincess

New member
גן ילדים בפריז

אם אתם בשליחות יש לכם אפשרות לשלוח את הילד לגן הצמוד לבית הספר הישארלי שקיים בפריז. השאלה רק אם הילד יתאים מבחינת הגיל.אין לי מושג מה עלות הגן,אבל מאנשים שגרים פה אני יודעת שזה גן מצויין. מעבר לזה יש את הגנים הצרפתיים שמאד קשה להכניס ילדים כי מחכים בתור שנים. תבדקו עם קרובי המשפחה באיזה רובעים יש יותר מקומות בגנים ויש בכלל מספיק גנים ופעוטונים. {באיזורים ליד האוניברסיטאות למשל}.

alawi

New member
אה.....אולי קצת מוקדם, אבל....

היי טריניטי. הבנתי שעדיין לא עברתם לכאן, אבל לכשתעברו: גן אני עדיין לא פותחת, אבל בייביסטר אני בהחלט מוכשרת לעשות... שמי אדוה, ואם זה רלוונטי את יכולה להשיג אותי בכתובת הדוא"ל הבאה: [email protected] כל טוב ומעבר נעים ובעיקר- קל! אדוה.

למעלה