מציאות

Ricca

New member
ידע כללי.

אני יודעת עוד המון דברים. אני אפילו יודעת איפה העצם הכי קטנה בגוף.

ספרי לנו עוד

את יודעת איך קוראים לשקע שבין האף לפה או את שמותיהם של פיתולי האוזן החיצונית? או אולי את שמו האמצעי של אייזנהאואר? ידע כללי זה דבר חשוב! (במיוחד למסיבות קוקטיילים, כשכולם כבר שתויים)

Ricca

New member
אני יכולה לברר תוך עשרים דקות

אבל אני יכולה לומר עכשיו ברגע זה מי המציא את הבנייה על עמודים,איך מכינים ריבל בצל, ממה מת הרצל, איך אומרים יש לי פיפי בקוראנית, איך להכין עגור עם כנפיים מתנפנפות משטר של 500 יורו, כמה רחוק זה שנת אור, מה המשקל הסגולי של זכוכית, ומה ג'ינג'ים לא יוכלו אף פעם לעשות.

קפת

New member
את זה כולם יודעים

נא באוזן. ואגב, אם זה בזכות יחסיך המתהווים עם רופא העיירה - זה לא ממש נחשב ידע כללי. זה יותר בגדר "זה שאני חושקת שיהיה בעלי אמר לי".

א י ל ה

New member
את מתכוונת

לדיגיטי מינימי? <אילה עם רווחים פועלת למען קירוב לבבות וזרתות בין הרווקה של הפורום לרופא שבאולם>

לא בדיוק

אבל נסיון יפה - גם עצמות הזרת וגם התשובה הנכונה קיימות בגוף האדם. P-: הרווקה* של הפורום התכוונה לארכוף (stapes) שבאוזן התיכונה. חוצמזה, יש עצמות זעירות אף יותר המצויות בפרקי האצבעות ו/או בברך (sesamoid bones). לא קיימות אצל כולם, חוץ מפיקת הברך. *רווקה שמווקה. לא לימדו אותך שלא מנסים לשדך מישהי כשהיא תקועה עם חבר?

קפת

New member
תגדיר תקועה... צריך גרר?

מכאן שאתה ולריסה התנגשתם חזיתית, החלפתם פרטים אבל כל אחד הלך לעשות פחחות וצבע במקום אחר? שיט, ואנחנו כבר הזמנו מקומות בטריבונת האח"מים כדי לזכות ולחזות בהחלפת השמנים האינטראקטיבית הזו. (קפת, ברגע עתיר דימויים מעולם המוסך. כן, צריך לעשות עוד מעט טיפול לאוטו. סאמק)

נץ666

New member
ואיך הוא הביא את הספגטי?

לא מיובש ואח"כ בישל במים - פסטה? חוצמיזה, זה מה שאת עושה עם הפסטה - זורקת בקיר או בתקרה? ולמה את מקלקלת לי את "על השן" עם אלגיירי? אוף הבחורות האלה, נותנים להן קצת שכל והשכלה מייד מדכאות ת'בנים

Ricca

New member
באוניה.

ומה שאני עושה עם הפסטה שלי זה ענייני האישי והפרטי שלי.

נץ666

New member
רק רציתי להחליף חוויות

לא רוצה לא צריך

Ricca

New member
אם תראה לי את שלך קודם

אולי אני אראה לך את שלי.

Barilla

ולתכל'ס: ע"מ לקבל al dente, מורידים מהלהבה לפני שהופך לסמרטוט. מנסיון, ארוחת פסטה דשנה תמיד מוצלחת בתור אמצעי פיתוי. גם חיסול בקבוק קיאנטי משובח במהלך הסעודה ואחריה יכול לעזור. מצאו במערה בקרמונה ציורי קיר מלפני 10K שנה המתארים ציידים משפדים פפרדלה וקנלוני בחניתותיהם. כך ממש.

נץ666

New member
השוס בסוף

מאחר וקטע זה הוקדש לי, לי פח ולא לך, קנאי שכמוך - אז אתייחס אליו בכבוד הראוי לו. מצא חן בעיני השילוב המאופק של שלושה צבעים: שחור - ורוד - אפור. איזו צבעוניות שמתאימה לתכשיטים של מיכל נגרין או לתמונות מראשית המאה, משהו נשי מאוד. הסצנה לכשעצמה כמו-הזויה, אבל לא מפותחת כמו שצריך. מימזיס מימזיס אבל הלו- תביאי קצת בשר לקוראים. איך היא דיברה הזקנה- רגליה היו יציבות? רועדות? ודר' רעם - מה איתה? איך היא נראית? והחדר- צבע הקירות"? היה חלון-אין חלון. מדוע כיסא ורוד ל-פיפי? קפת, אני מעריץ'תך 'תיודעת - אבל הלו - תעבדי קצת.

למעלה