מציאות

משהו נשי מאוד?

אינשומדבר נשי בקפת, חוץ מהוואגינה שלה וגם היא לא ממש אנושית. היא כפולה. והורוד, הורוד זה בגלל החיפושיות. תאמין לי, אני יודעת מה אני אומרת. אחותי, אולי תקדישי גם לי משו? אה, ושיהיה עם הרבה ירוק. רצוי מעושן.

נץ666

New member
הגם את בקנאיות?

מה יש? מרגישה צורך עמוק להחפיץ את קפת דרך ואגינתהּ, איפה איפה הפמיניסטיות חסרות חוש ההומור. קפת, אל תקדישי לה כלום, בחיאתתתתת, רק לי ועוד ירוק היא רוצה.

מה מקנאה, מה.

תגיד, יצא לך לעשות פעם לעשות חישוב של עלות מול תועלת באחזקתן של שתי וואגינות? חוץ מזה, אם הייתי רוצה שתיים הייתי מגדלת עוד אחת. מה, לא ככה?

נץ666

New member
תראי - עשיתי חישוב של עלות/תועלת

בתחזוקת הזובי שלי, בגלל זה יש לי רק אחד

נץ666

New member
אגב, אודי דארלינג

איך חמק ממך הראש הכפול של זפוד ביבלברוקס? אה?!

הו, נץ אחשלי,

כבר חששתי שאתה ישות אחרת. ומה פתאום. זאפוד לא חמק ממני. הוא חמק מקפט ואני לא מאשימה אותו על זה. אגב, לזאפוד יש גם שלוש ידיים, במקרה ושכחת.

נץ666

New member
אבל אנחנו בזוגיות - טמיד ידעתי שאני

מאוהב בך [קפת אל תקשיבי] - אבל גם במופעה הקודם היא עוררה בי תחושות חזקות של הערצה. מה יהיה? יש סיכוי אודי שניפגש פעם?

קפת

New member
ירוק ומעושן

איזה תיאור עצמי נפלא, יקירתי. אם יש משהו שאני יכולה להקדיש לך, זו הכותרת המצויינת "ירוק ומעושן" לאוטוביוגרפיה שלך. ואם לא תצליחי לכתוב אותה, אני כמובן מתנדבת להיות סופרת הצללים שלך. יפה לי בצללים, וזה מרזה. לך, לעומת זאת, יפה הירוק*, ולניחוח המעושן כבר התרגלתי. *רעל, עובש או קינאה. תבחרי** **את לא חייבת לבחור, את יכולה לנכס לך את שלוש התכונות גם יחד

הייתי עונה לך

אבל אני רוצה לשמור על התדמית הנשית, המעודנת, והנחבאת אל הכלים שלי.

קפת

New member
אני מסכימה

התדמית הנשית שלך נחבאת אל הכלים. מבושה. מפלצת, קסנטיפה, מכשפת-על, על מי את עובדת? וכמה משלמים לך על זה?

קפת

New member
טוב

אגב, לא שמתי לב לצבעוניות עד שלא הארת את עיני. זה אפרופו "השתוללות ללא בקרה" :) טוב, זו לא ממש השתוללות (אני קוראת טוני מוריסון עכשיו. יא וואלי, איך שהיא משתוללת, ללקק את הבהונות) - אבל אתה מבין את כוונתי.

Ricca

New member
תראו תראו

יומיים אני לא פה וקפת מתחילה עם כתיבה חובבת. קודם כל את שקרנית. כן אישפזו אותך! דבר שני שילוב הצבעים ורוד שחור אפור, מעיד במקרה הטוב על השפעת קולקציית אביב 2004 ולא יותר מזה. ודבר שלישי, קראתי כבר גרועים יותר. אבל אני רוצה לדון בסוגייה הכואבת, הרמז הדק שאת מנסה לשלוח לאויר הפורום. כל הסיפור הזה זה נורות אזהרה. נורות אמרתי?! זה שלט ניאון מרצד! לדעתי קפת מנסה לספר לנו שהיא חוזרת בתשובה, ולי באופן אישי, אין בעייה עם זה. אני מכבדת כל אדם באשר תהיה אמונתו. אני פשוט מרגישה טובה יותר ממנו. אבל אם כבר אנחנו מדברים על חזרתך בתשובה (מה מותו של הפאפא עושה לאנשים אה?) אני רוצה בכל זאת להמליץ לך לא לפנות ליהדות הסטנדרטית והמשעממת. קחי לינק.

יואו שיואו! הוצאת לי את המילים!

האמת שהייתי הולכת ישר על הקטע הזה של הדת הזו שהצעת, כי לאחרונה אני מרגישה מזה חלולה מאז שעצרו בלונדון את ההוא שהעביר לי את השיעורי סנטייוולווגיייה באינטרנט, הייתי בטוחה שעצרו אותו בגלל שהוא כל הזמן היה משכנע אותי להתפשט מול האיי-קאם ולהגיד לו שאני אוהבת להשתין על עצמי אבל בסוף זה בגלל שסנטי' אסור בלונדון כנראה, אבל מאז שעצרו אותו אני יותר מאמינה כי אני מבינה שהוא פה כדי לסבול כמו ישו וערפאת ומדונה בסרט אוויטה שסבלו בשביל העם שלהם, ככה לפחות למדנו בשיעורי הסטוריה של דתות אחרות השבוע. רגע, איפה הייתי, אה כן, עכשיו אני מאמינה בקוביזם, אל הקוביות, ובגלל זה עכשיו פיתיתי את כל חמשת הפועלים הערבים שבונים לנו את הבריכה ועשיתי איתם מין קבוצתי ( 1 ל-36) ואחרי זה הגשתי להם פיצה שיאכלו קצת אוכל יהודי אמיתי כי בטח נמאס להם לאכול כל היום חומוס ופיתה, זה נורא משמין. שנייה לפני שהגשתי להם את הפיצה הרעלתי אותה ברעל עכברים דמוי אנשובי(5 ל-6) ואחרי זה קיצצתי את הגוף שלהם והחבאתי את הגופות ( 1295 מ- 1296, בכל זאת חליפת פסים לא מתאים לאי ליינר שלי). אחרי זה הקוביות אמרו לי להיכנס לכאן לקבל תמיכה נפשית ממכם. כי אתם הרי בוגרים, כמוני, אבל קצת יותר.

Ricca

New member
עזבי אותך קוביזם.

בעידן הפוסט מודרניסטי שלנו (או פוסט.קום) את ברטרו עצבני שממש לא מתחבר אלינו. אם אנחנו כבר חוזרים לעבר, אז זה עדיף שזה יהיה לאייטיז. אני מענישה אותך בשלוש השמעות רצופות של תקליט ה"בסט אוף מודרן טאקינג."

א י ל ה

New member
קפת?

שיואו! עכשיו תראי מה עשית! את לא יודעת שאני על סף סוכרת טייפ M* והמתקתקות הזאת מסוכנת לבריאותי ולקצות בהונותיי!? אוקיי ועכשיו תורידי את האקדח מהרקה שלה. זה לא פוליטקלי קורקינט להוציא מחמאות מזויפות באיומי אקדח. * Mגעילה

קפת

New member
כולכם כל כך טובים אלי

שאני שוקלת (יותר מדי) באמת לחזור בתשובה על מנת להודות לאל הטוב על שהרעיף עלי מטובו וחסדו, ונתן לי קהל מאמינים כל כך אוהב, אוהד, מבין, חנפן ושקרן. אל תפסיקו לעולם לשקרלי ולהעריצותי. רק תפסיקו לחרבן לי על האוטו ולנפץ את הזגוגיות של דלת הכניסה. השכנים מתלוננים.

נץ666

New member
זה בגלל שאת כלכך חולה ממוש

ובביתו של תלוי חלא מדברים על חבל, לעולם.

למעלה