יואו שיואו! הוצאת לי את המילים!
האמת שהייתי הולכת ישר על הקטע הזה של הדת הזו שהצעת, כי לאחרונה אני מרגישה מזה חלולה מאז שעצרו בלונדון את ההוא שהעביר לי את השיעורי סנטייוולווגיייה באינטרנט, הייתי בטוחה שעצרו אותו בגלל שהוא כל הזמן היה משכנע אותי להתפשט מול האיי-קאם ולהגיד לו שאני אוהבת להשתין על עצמי אבל בסוף זה בגלל שסנטי' אסור בלונדון כנראה, אבל מאז שעצרו אותו אני יותר מאמינה כי אני מבינה שהוא פה כדי לסבול כמו ישו וערפאת ומדונה בסרט אוויטה שסבלו בשביל העם שלהם, ככה לפחות למדנו בשיעורי הסטוריה של דתות אחרות השבוע. רגע, איפה הייתי, אה כן, עכשיו אני מאמינה בקוביזם, אל הקוביות, ובגלל זה עכשיו פיתיתי את כל חמשת הפועלים הערבים שבונים לנו את הבריכה ועשיתי איתם מין קבוצתי ( 1 ל-36) ואחרי זה הגשתי להם פיצה שיאכלו קצת אוכל יהודי אמיתי כי בטח נמאס להם לאכול כל היום חומוס ופיתה, זה נורא משמין. שנייה לפני שהגשתי להם את הפיצה הרעלתי אותה ברעל עכברים דמוי אנשובי(5 ל-6) ואחרי זה קיצצתי את הגוף שלהם והחבאתי את הגופות ( 1295 מ- 1296, בכל זאת חליפת פסים לא מתאים לאי ליינר שלי). אחרי זה הקוביות אמרו לי להיכנס לכאן לקבל תמיכה נפשית ממכם. כי אתם הרי בוגרים, כמוני, אבל קצת יותר.