מציאות

קפת

New member
מציאות

איש עם סיגריה ומשקפיים: (יושב על כורסת המתנה, רגליו על השולחן)תגידי לי, אני לא בן מיעוטים? קפת: (מתיישבת על הכורסא ממול, בטון בוטח) לא. איש עם סיגריה ומשקפיים: אם אני אתיאיסט טוטאלי אני לא בן מיעוטים? קפת: (קצת פחות בטוחה מעצמה) לא יודעת. איש עם סיגריה ומשקפיים: אבל אני במיעוט?! קפת: (מהורהרת. שולפת מחברת ועט מן התיק) אולי... שתיקה טעונה משתררת במבואה. אנשים נכנסים ויוצאים מן ואל המעלית. איש עם סיגריה ומשקפיים: לי אין נציג בכנסת. אם אני אתיאיסט טוטאלי אני לא איש שמאל ולא ימין ולא מרכז יש לי את הדעות שלי. איש עם סגריה ומשקפיים, רגליו עדיין על השולחן, מוצץ בדממה את הסגריה. מכבה אותה במאפרה. איש עם סיגריה ומשקפיים:תגידי לי, על מה את מסתמכת שאני לא בן מיעוטים? אם אני אתיאיסט טוטאלי אני לא בן מיעוט? הם אומרים שאני לא יכול לוותר על אזרחותי הישראלית או לחילופין להחזיר אותה. הם לא מבינים שאני בן דת אתיאיסט טוטאלי ואני מיעוט אז אני מהמיעוטים. שוב דממה. איש עם סיגריה ומשקפיים: (פונה לאדון במעיל עור שחור) אפשר סיגריה אדוני? אדון במעיל עור שחור: (מסמנת לא עם הראש בתנועה רפה). איש עם סיגריה ומשקפיים: לא אז לא. (קם ויוצא). בסוף לא אישפזו אותי.

Don't quit your'e day job

תסריטאית כבר לא תהיי. המקסימום שהייתי נותן לך זה להיות כתבת בראש אחד או מעריב לנוער, ואם ממש תתעקשי,אז בלאשה. ורק ככה בשביל לסבר את האוזן, אתיאיזם היא עמדה לא פחות מופרכת מתיאיזם. להאמין שיש ולהאמין שאין אלוהים, זה אותו דבר רק ההיפך. אם כבר, אז להיות אגנוסטיקן. אפשר גם להיות כופר וגם להיות קונסיסטנטי, שזה הכי כיף.

Ricca

New member
עשית את זה דווקא נכון?

אתה הרי יודע שעדיין לא הצלחתי לפרוץ את הבבילון שלי!

קפת

New member
כן, לא נוח לי להודות בזה

אבל לריסה צודקת. הוא עושה דווקא, אבל לא את זה.

טריפל

New member
חמור, אם כבר לקטול אז לפחות

תדאג שהכותרת שלך תהיה ללא שגיאות או במילים אחרות: Stick to Hebrew

אפריורית אני לא יכול לטעות

אבל אם אתה סתם רוצה צומי אתה יכול לבקש, לאחרונה אני מאד רחום וחנון, ואני לא אוהב את זה בכלל.

נץ666

New member
מאוד הצטערתי על כך

שהסיפור כלכך קצר, כתוב א-לה-קאמייאנית [הזר].

קפת

New member
אני דווקא הירהרתי בבקט

מגלומנית שכמותי. שכן גם אני, בסופו של יום, אמרתי לעצמי "בואי נלך" אבל עצמי נשאר במקום.

נץ666

New member
אבל, בקט, אאל"ט

פוצץ בהוראות בימוי בסוגריים, ואילו קאמי לא טרח לתת פרשנות על כלום

קפת

New member
מציאות אחרת, מוקדש לנץ

ד"ר רעם: (מתרווח על כסא אפור) כתבת למנהל? אשה זקנה עם תלתלים שחורים: (מושיטה דף מזכר רשמי כתוב בעפרון). ד"ר רעם: (קורא במהירות) תכתבי שוב, אי אפשר להבין מה כתבת. אשה זקנה עם תלתלים שחורים: הם לקחו את הכסף אבל לא את הפיטריות. ד"ר רעם: אני יודעת. 1400 שקלים. אבל תכתבי שאלה היו פטריות למאכל. אשה זקנה עם תלתלים: אבל אני לא יודעת לכתוב. מה אני אכתוב? הם לקחו לי את הכסף. ד"ר רעם: (מלכסן מבט לקפת) אז תכתבי שגנבנו ממך. שהמנהל יבין. כי איך שכתבת הוא לא יצליח להבין כלום. אשה זקנה עם תלתלים שחורים: לא גנבתם ממני. מישהו לקח את הכסף אבל לא את הפיטריות. אשה זקנה עם תלתלים: (לוקחת דף חדש, מכרסמת את העיפרון וגוררת את עצמה החוצה. נעצרת ליד הדלת). מתי המנהל יענה לי? ד"ר רעם: (פונה לקפת) אל תשבי על הכסא ורוד, אלא אם בורח לך הפיפי. קפת: (מתיישבת על כסא אפור וממתינה) ד"ר רעם: (פונה לאשה זקנה עם תלתלים) הוא עונה מהר. הוא מאוד זריז. הוא אמר שאם יתנו לי לצאת מהשער לא צריך לאשפז אותי.

אני תמיד אומר שלא צריך לאשפז אותך

הרבה יותר פשוט לירות בך בעורף. אם המתת חסד מקובלת כטיפול בסוסים שבורי רגל, למה לא כטיפול באמאזונות מזדקנות שבורות נפש? אבל אני והלב הרחום שלי לא מסוגלים לעשות את זה. לא תהיה לי ברירה, אלא לשלם למישהו 20 ש"ח שיעשה את זה במקומי. לו ידעתי מלכתחילה שנפש רחומה כרוכה בהמון הוצאות, לא הייתי מתחיל עם זה בכלל.

לפחות מישהו קורא אותי בעיון

ומסוגל להצביע על תמות מרכזיות בהודעות שלי. אמנם, מצער אותי שהמישהו הזה הוא דמות זניחה בפורום ובכלל, אבל אני לא לוקח ללב* *לדעתי מייחסים לאיבר הזה הרבה מדי חשיבות עבור משאבה עם חיי מדף לא ארוכים במיוחד. הייתי שואל לדעתכם, אבל אני לא רוצה להיות צבוע ולעשות כאילו אכפת לי.

תודה על המחמאה

אני רואה בהחשיבך אותי לזניח כאן מחמאה; זה רק מעיד שיש לי חיים, לא כמו למלחכי פינחה (ועשב) שזקוקים לבמה הזאת בשביל לפרוק תסכולים ולנעור על כולם. אני יודע, יותר אלדנטי להתעלם מחמורים, אבל פחות כיף.

נץ666

New member
אילה - ודוק:

אלדנטי = אל דנטה = דנטה אליגיירי ר"ל = אלדנטי, צורת התיאור העברית. הקשר לפסטה זה רק בגלל שדנטה איטלקי אבל הפסטה באה בכלל מסין. תגידי - נתנו 'צלך בעבודה מכונת פסטה לפסח?

Ricca

New member
ליתר דיוק

Dante מר בחור dente שן צורת אכילת הפסטה באיטליה מתוארת ע"י הביטוי אל דנטה כי המטרה היא להרגיש בין השיניים את הפסטה. בארץ לעומת זאת הדרך לבדוק האם הפסטה מוכנה היא להשליך אותה לעבר קיר ולבדוק האם היא נדבקת. הפסטה לא הגיעה מסין, הפסטה (בצק מיובש שמבושל במים) תמיד הייתה קיימת באיטליה. מרקו פולו הביא מסין את הספגטי.

קפת

New member
המידע הזה

מקורו בגוגל או מהבבילון? לא, כי חשוב לי לדעת...

למעלה