מציאות

ifa1111

New member
מציאות

כל הנאמר בשתי ההודעות הבאות שאפרסם נאמר בגדר השערות. אין לי בעיה מושג מה המחירים של השחקנים והאם הם עומדים למכירה. פשוט ניזון משמועות בחלון העברות ומאינטואיציה אישית.

ifa1111

New member
כדורגל ישראלי

אושרי רואש
ככל הנראה בדרך החוצה מהפועל חיפה. שלא יובן לא נכון, ע"פ המידה שברשותי בעימות בינו לבין עטר אני לגמרי בעד המאמן. ועדיין תקרית בודדת, גם אם חמורה מאוד שאינה מאפשרת את המשך דרכו במועדון לא אמורה להרחיק ממנו קבוצות אחרות. רואש הוא בלם מוכח וטוב והייתי ממליץ לכל קבוצה שהשאיפה שלה היא בין לשרוד ועד מרכז טבלה לגשש בעניינו.
&nbsp
אלעד גבאי
לטעמי אחד המגנים הימניים הטובים בארץ אם לא הטוב שבהם. ודאי מבחינה התקפית. ככל הנראה לא בתכניות של מכבי חיפה בעונה הקרובה ואני חושב שמתאים לכל קבוצה ששואפת לאליפות או לפלייאוף עליון.
&nbsp
מוחמד כליבאת
חלוץ צעיר שמוכיח את עצמו מדי עונה בליגה כאחד המבטיחים שיש לנו, לא נראה בתכניות של מכבי חיפה (לפני ברוטציה ארבעה חלוצים). לא כזה שמבקיע הרבה שערים בעונה ולכן חייב לצידו סקורר. בהחלט מתאים לקבוצות ששואפות למרכז טבלה ואפילו פלייאוף עליון.
&nbsp
יוסף אבו לאבן
אלישע לוי הצהיר שאינו רוצה לוותר על החלוץ, ובכל זאת בקבוצה שמחזיקה את דובב גבאי, ארבייטמן וברדה ולא משחקת באירופה לא נראה שיהיו הרבה דקות לילד. אם לא רכישה אז לפחות השאלה. בסוף העונה שעברה ברמה"ש מאוד הרשים אותי.
&nbsp
דין מורי
נראה שהבלם המוכשר לא השתלב היטב בויטסה. לא ראיתי אף משחק שלו בהולנד, ולא שהיו הרבה כאלה כך שהוא בטח לא בכושר אידיאלי. ובכל זאת אני זוכר לו את הימים בבני יהודה שהיה נראה שהוא יכול להפוך לאחד הבלמים הטובים בליגה, תהליך דומה לזה שעבר על איתן טיבי. מתאים לכל הפחות לקבוצות השואפות למרכז טבלה.

itzikon5352106

New member
כל השחקנים שציינת מוכשרים

אושרי רואש מת לברוח מהפועל חיפה,אלעד גבאי סובל מתסמונת של 'הצלחתי בקבוצה קטנה עברתי לקבוצה גדולה ונכשלתי',מוחמד כליבאת ויוסף אבו לאבן היו כוכבי הקבוצות שלהם בעונה שעברה במיוחד אבו לאבן שכרגע חזר לב''ש אבל עם חוד התקפי כמו ברדה,ארבייטמן,גבאי וסוויסה שנכון לעכשיו בב''ש הוא יבלה הרבה מחוץ לסגל.דין מורי הוא עוד ליגיונר שחשב שיתקדם והבין שלא....

את כליבאת ואבו לאבן הייתי מביא בשמחה לבית''ר אבל גם אני וגם אתה יודעים שזה לא יקרה....

ifa1111

New member
כדורגל עולמי

מוסטאפי
הגרמני הצעיר שווה הרכב בקבוצות הבכירות ביותר ולמרות זאת הוא עדיין שייך בסה"כ לסמפדוריה. במקום לתת לו עוד עונה לבסס את עצמו כבלם על, קבוצה חכמה תקנה אותו עכשיו כשהמחיר עוד שפוי.
&nbsp
חד'רה
עוד שחקן גרמני, הפעם כזה מקבוצה בכירה שנראה שלא רוצה בו עוד. בחיי שלא ברור לי איך ונגר ויתר על האפשרות להחתים אותו (טעה כך גם כשהיה קרוב להחתים את גוסטבו כשזה עזב את ביירן ולבסוף חתם בוולפסבורג) שחקן עם אופי שיכול לתת לארסנל את הדחיפה קדימה לה היא זקוקה. על כל פנים בארסנל הוא ככל הנראה לא יחתום ולפי דעתי הוא שחקן של הרמות הגבוהות שיכול לשחק בכל ליגה ומי שתיקח אותו תרוויח מהעבודה הקשה שהוא משקיע.
&nbsp
ת'אוזנד
את שחקן הכנף של טוטנהאם הייתי משווה לסוס פרא. רואים את הפוטנציאל הגלום בו, הנתונים כבר שם אבל עדיין חסרה המחשבה והאילוף. לפעמים הוא שוכח לסגור בהגנה את הקו ולא פעם מכדרר יותר מדי, ועדיין כשרואים את הטכניקה והמהירות המסחררת באגף אי אפשר להתבלבל. צריך את המאמן הנכון שיעשה ממנו יותר גארת' בייל ופחות ארון לנון. ולפחות כרגע לא נראה שבונים עליו להרכב של טוטנהאם.
&nbsp
גוסטבו
אני לא מרגיש צורך להעביר במילים יותר מדי. נראה לי כמו שחקן שגדול על וולפסבורג. מעין ג'ילברטו סילבה של ימנו. לא שחקן גדול אבל כזה שייתן להגנה שלך שקט.
&nbsp
דייגו לופז ופטר צ'יך
שניים מהשוערים הטובים בעולם. מוכחים ברמות הגבוהות וככל הנראה נדחקים החוצה מקבוצותיהם.
&nbsp
&nbsp

borat1

New member
לא יודע לגבי מוסטאפי

בפעמים הבודדות שיצא לי לראות אותו הוא לא בלט יותר מדי. אבל מאוד יכול להיות שזה בגלל שלא צפיתי בו מספיק. בכל מקרה, עוד עונה בסאמפ לא תעשה לו כל כך רע.
&nbsp
דייגו לופז הוא המלפפון החם בותר בשוק בגזרת השוערים. מדהים כמה הייפ של שוער בינוני יכול לעוור את עיניהם של אנשי ריאל. יכול מאוד להיות שהם פוחדים שעזזבה של קסיאס תביא לירידה בערך השיווקי של המותג, אבל זה באמת מתגמד לעומת הביטחון המקצועי ששתי שוערים כמו נבאס ולופז יכולים לתת בלי הצל הכבד של איקר. הלוואי שלופז יבוא למילאן איכשהו.

somone1411

New member
'רק'

למעלה