כדורגל ישראלי
אושרי רואש
ככל הנראה בדרך החוצה מהפועל חיפה. שלא יובן לא נכון, ע"פ המידה שברשותי בעימות בינו לבין עטר אני לגמרי בעד המאמן. ועדיין תקרית בודדת, גם אם חמורה מאוד שאינה מאפשרת את המשך דרכו במועדון לא אמורה להרחיק ממנו קבוצות אחרות. רואש הוא בלם מוכח וטוב והייתי ממליץ לכל קבוצה שהשאיפה שלה היא בין לשרוד ועד מרכז טבלה לגשש בעניינו.

אלעד גבאי
לטעמי אחד המגנים הימניים הטובים בארץ אם לא הטוב שבהם. ודאי מבחינה התקפית. ככל הנראה לא בתכניות של מכבי חיפה בעונה הקרובה ואני חושב שמתאים לכל קבוצה ששואפת לאליפות או לפלייאוף עליון.

מוחמד כליבאת
חלוץ צעיר שמוכיח את עצמו מדי עונה בליגה כאחד המבטיחים שיש לנו, לא נראה בתכניות של מכבי חיפה (לפני ברוטציה ארבעה חלוצים). לא כזה שמבקיע הרבה שערים בעונה ולכן חייב לצידו סקורר. בהחלט מתאים לקבוצות ששואפות למרכז טבלה ואפילו פלייאוף עליון.

יוסף אבו לאבן
אלישע לוי הצהיר שאינו רוצה לוותר על החלוץ, ובכל זאת בקבוצה שמחזיקה את דובב גבאי, ארבייטמן וברדה ולא משחקת באירופה לא נראה שיהיו הרבה דקות לילד. אם לא רכישה אז לפחות השאלה. בסוף העונה שעברה ברמה"ש מאוד הרשים אותי.

דין מורי
נראה שהבלם המוכשר לא השתלב היטב בויטסה. לא ראיתי אף משחק שלו בהולנד, ולא שהיו הרבה כאלה כך שהוא בטח לא בכושר אידיאלי. ובכל זאת אני זוכר לו את הימים בבני יהודה שהיה נראה שהוא יכול להפוך לאחד הבלמים הטובים בליגה, תהליך דומה לזה שעבר על איתן טיבי. מתאים לכל הפחות לקבוצות השואפות למרכז טבלה.