אין מילים
ליאנה יקרה אין מילים להביע את הכאב הזה לי זה קרה לפני שנה וחצי אבל הכאב עדיין חד ומייסר כל המילים שנאמרות כמו, תתגברי, תהיי חזקה, החיים ממשיכים וכו' וכו' אין בכוחן להרגיע ולו במעט את האובדן הקשה עד היום אני מחפשת לשוחח עם נשים שעברו את זה כי רק הן יכולות להבין את מה שעובר עלי חודש זה טרי מאוד מאוד הזמן לא מרפא ולא כלום אלא את פשוט מתרגלת לחיות עם הכאב שמלווה אותך כל הזמן, ולשוחח ולדבר זה הכי עוזר התמונות שלו נמצאות תמיד לנגד עיני אני גם ממלליצה לך לקרוא את הספר מסע הנשמות זהו ספר מאוד מאוד מעניין ולי בכל אופן נותן לי תחושה שאני כאילו יודעת איפה הוא נמצא ושהוא לא לבד והוא עם אנשים אוהבים ואהובים ואומרים שהם נמצאים במקום שכולו טוב ושלווה ושבעצם אנחנו שנשארים לחיים הקשים והכואבים עד היום הבכי הוא חלק ממני ליפול לתהום זה מאוד קל כי בהתחלה ממש הזנחתי הכל אך בכל הכוחות שלי אני משתדלת להמשיך לטפח את הבית ולהמשיך לקנות דברים שהוא אהב ואהבתי כי אני יודעת דבר אחד שהוא לא היה רוצה לראות את המשפחה שלו מידרדרת ושפתאום כל הדברים שהוא אהב אינם עוד אז עם כל הקושי , אני יכולה להגיד לך רק דבר אחד קודם כל מאז המקרה אני כותבת לו יש לי מחברת גדולה ואני מידי יפעם יושבת וכותבת כל מה שעובר עלי וגם שואלת שאללות ומתיעצת אולי זה יישמע מוזר והזוי ונכון זה לא מציאותי אך אני אומרת אולי יום אחד הוא יחזור ואז הוא יקרא כל מה שעבר עלי בכל התקופה הזאת שהוא לא היה ומידי פעם אני לוקחת את המחברת וקוראת כל מה שכתבתי לו וזה קצת מרגיע אם אפשר להגיד הזמן לא מרפא ולא משכיח הוא רק נותן לך לאת הכלים כדי להתרגל לחיות עם הכאב - ככה אני מרגישה בכל אופן חיבוק גדול