מציאות הפוכה

איזה כייפ לי :)))

ובל נשכח את אליאנוש שלי :)אוהפימ אותכ לולההה
מווווואהההההההה וכדי שזה יהיה קשור לנמרוד לב ההודעה אני יודיע לכמ שהגימטריה של השם נימרוד לב היא : *בודקת את העניין* *לא מצליחה לפתור את זה...הולכת לשאול את אמא שלי..* *טופ לא מוצאת אותה..ננסה שוב..* נ=50 י=10 מ=40 ר=200 ו=6 ד=4 ל=30 ב=2 340 נראה לי..לא הרבה..
וכאנ תמה פינתינו להיומ..המשכ בשבוע הבא

נומרולוגיה של נמרוד ע"פ המיסטיקן

הנודע דוויל סטיקס 68 נימרוד לב הוא 7! זה המספר הכי טוב! 7=בר מזל, יש לו הרבה מאוד מזל, חזק, חכם זה בערך המספר 7 וגמני אוהב אותכ אליאן!!!!!

E l i a n

New member
אני אוהבת את כווווווולכם..! ../images/Emo24.gif

אם תרצו,אני אבדוק בספרי המיסטיקה שלי,לגבי המזל של נימרוד (אריה!!! כמוני!!!!
), לגבי הנומרולוגיה.. וגם לגביכם.. אבל רק אם תרצו ותבקשו.
אגב,רוני,אמא שלך מתעסקת בנומרולוגיה? גם אמא של חברה שלי! איזה כיייף! נכון זה ממש ממש ממש מעניין? אני מתה על מיסטיקה! (וגם על פילוסופיה...ועל פיסיקה לא! חחח) אליאן.

E l i a n

New member
רוני מתוקה..../images/Emo24.gif

אם תפוז לא נותנים לך לשלוח קבצים,את יכולה לשלוח לי אותם לאי מייל: [email protected] ואני אעלה לך אותם. אם את מעוניינת בכך,תגידי לי כאן,או באיי סי קיו. אני
בך! אליאן.

E l i a n

New member
הסתכלתי טוב טוב בהמלצה..

ולא רק שהיא מצויינת,וצודקת,והשיר באמת,אבל באמת, מצויין ומזכיר הרבה להקות חו"ליות..כמו Pearl Jam וכיוצא בזה.. אלא..שאותה המלצה..נלקחה מאתר "תמוז"..שעליה המלצנו עוד בדפים הראשונים של הפורום..(זוכרים?שדין הביאה לנו). אבל תודה בכל אופן!
לנדבי! אליאן.

E l i a n

New member
הי, אחלה תמונה..! ../images/Emo13.gif

אבל האתר שממנה היא נלקחה,עוד יותר חשוב..! כנסו לאתר הראשון מאלה שכתבתי בלינקים למטה. ותתמכו במאבק המאוד חשוב נגד הניסויים בבעלי חיים. האתר השני הוא האתר הרשמי של האגודה. שנה הבאה,עם תחילת הלימודים,אני שוקלת להצטרף לאגודה באופן רשמי. !די לניסויים בבעלי חיים-ויפה חיה אחת קודם!

E l i a n

New member
וואו..אני זוכרת שנכנסתי לשם פעם..

איך חיפשתי את האתר הזה כדי להדפיס את הדף..! תודה נדב..!
מה שמזכיר לי שאני צריכה להמשיך לחפש אחר הספר "העלם" של יצחק אורפז,וגם ספר שירים של מאיר ויזלטיר ורוני סומק..וואו..! איזה כיף להיחשף לעוד דברים מעניינים. ובזכות אומנים שאני אוהבת,אני נחשפת יותר ויותר.וזה מצוין מבחינתי. אגב, יש גם את האתר שאני אביא פה למטה,לעשרת האלבומים הגדולים שנימרוד היה לוקח אותם איתו אל הנצח (איזה ביטוי יפה.."לקחת אל הנצח"..). אני אישית,כשאני מגיעה לחנות דיסקים,אני מוציאה את הרשימה,וכל פעם מקשיבה למשהו אחר.. בינתיים,בעקבות הקשבה כזו,יש לי את שלושת האלבומים הראשונים שמצויינים שם An American Prayer-Jim Morrison .1-מדהים! מה שמילים יכולות לעשות! (יותר שירה.יותר יצירה) Seventeen Seconds-The Cure .2-יש במוסיקה שלהם משהו שאני לא יכולה להבין..(המקצבים,המהירויות..) Lifeforms-Future Sound Of London .3- גם אצלם! אבל אצלם המוסיקה מדהימה הרבה יותר.אני לגמרי מזדהה עם דבריו של נימרוד, מה שאמר על הדאבל אלבום הזה.זה אכן "שעות של תעופה".פשוט כך.(לאוהבי אלקטרוני,בשילוב של קולות שנשמעים כאילו הם מן הטבע) אם יש לכם זמן,(ומולץ גם שיהיה לכם כסף..),גשו לחנות הדיסקים הקרובה עם הרשימה הזו. היא מאוד מאוד מומלצת.
אליאן.

E l i a n

New member
היי..כנסו ../images/Emo13.gif יש פה גם חידה..

השיר מדהים בעיניי,בעיקר מבחינת המילים שבו. אני יכולה לראות בשיר ביקורת קלה על ה"מצב" שלנו כיום,ולא דווקא הביטחוני. בשיר ישנה גם הצצה מאוד ברורה לחייו האישיים של נימרוד. נראה,אולי מישהו/מישהי מהפורום יוכלו לזהות. החידה: מי שיזהה מה מתוך השיר מתאר "פרט" מחייו של נימרוד, יקבל
או
או
לפי בחירתו
-
נ.ב. נדב, יש לך בכתיבת המילים מספר טעויות קטנטנות. אבל אם זה רק מתוך שמיעה אז קבל ח"ח ו-
ממני.

E l i a n

New member
ההודעה הנ"ל היא על השיר..

ימים טובים השרשור לא הצליח לי...בכלל..מצטערת.. אליאן.

E l i a n

New member
איזה תמונה יפה..!

אגב, זו ג´וזי כץ. ג´וזי היא זמרת ישראלית (אמריקאית במקור) מתקופת סוף שנות ה-60 תחילת ה-70, לפני שנה היא חזרה בדיסק אוסף. בפרס זכו עוד אומנים,ביניהם: חמי רודנר,אביב גפן ועוד. אגב,האם ראיתם את טקס פרסי תמוז של 1999? נימרוד זכה שם בשניים או שלושה פרסים,לדעתי..דואט השנה,שיר השנה,ועוד משהו.. על זה כל הקסם כמובן. בשנת 2000 נימרוד לא היה מועמד בכלל,וגם לא הגיש פרס.(אורלי פרל כן הגישה פרס ודיברה שם גם על הלהקה שלה-ראלי צ´ופר) בשנת 2001 נימרוד לא ניכנס (לצערי) לקטגוריית חמשת האלבומים עם "מציאות הפוכה". אלה היו מספר משפטים להעשרת הידע. שיהיה לכולנו יום יפה.
אליאן.

למעלה