מציאות היום

הצעדן

New member
מציאות היום

במקרה הזדמנתי היום לוירג´ין מגסטור שליד איקאה בבורבנק. במדף המציאות נתקלתי בשלל רב: דיסק אוסף של אהוד בנאי (טיפ טיפה) דיסק הביצועים המחודשים של זהבה בן ודיסק של להקה אלמונית (לפחות לי) בשם עשב בר שיצא בהוצאת האוזן השלישית. מישהו שמע עליהם במקרה ? הדיסקים במבצע נמכרו ב12-$. למעוניינים, נשארו שם עוד כמה דיסקים ישראליים כמו הדיסק של לולה, ודיסק של שרית חדד.

DJNYC

New member
את אהוד בנאי

הורדתי מהאינטרנט.. השאר לא מעניין ולא מוכר....

Yaniv-DC

New member
לולה

זה ניסיון טיפה פאתטי של גרייניק, אלתרמן, ירדן בר-כוכבא ועוד אחת לשיר במקום להצחיק. כמובן שהם הרבה יותר טובים בלהצחיק, וכך הם התפרקו וחזרו להופיע כבדרנים (מוצלחים מאוד, יש לציין). מה גם שהשיר שלהם נשמע רע מאוד בימים אלה, שיר שמשפט המפתח בו הוא "הנה הם באים ימים של שקט". אהה.

nir2323

New member
הסיבה להעלמותם והתפרקות הלהקה

היא שיסמין קידר נסעה בעקבות אהובה לאירופה. הביקורות והשדרנים ברדיו דווקא מאוד פירגנו להם, והשמיעו אותם כל הזמן. אגב, שני הזכרים יצאו בתוכנית אירוח שבועית בערוץ 2, אותי זה ממש לא מצליח להצחיק! יש להם כמה הברקות והמופע טוב, אבל תוכנית שלמה כל שבוע ???

inbale

New member
צודק

הם באמת לא מצליחים להחזיק תוכנית שלמה.

MARMELAD

New member
כולכם חסרי טעם אומנותי

בעיניי "ימים של שקט" הוא אחד מהשירים המדהימים והנדירים ביותר שיצאו ישראל בשנים האחרונות. שיר קטן, אופטימי, ישראלי לחלוטין. יכול לרגש אותי עד דמעות ולהזכיר לי שגם כשהכל נראה רע.... יום אחד עוד יהיה לנו טוב בארץ הזאת. ואני באמת חושב שהשיר הזה עומד בשורה אחת עם כל הקלאסיקות של ארץ ישראל הישנה והנאיבית. ולגבי החבר´ה כקומיקאים - not my cop of tea. אם כבר לראות תוכנית בידור - אני מעדיף סרטים מצויירים....

inbale

New member
רגעעעעעעעעעעעע../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

זה אחד השירים המקסימים שאי פעם שמעתי...ויש לו אפילו היסטוריה אישית מרגשת לגביי!!! ההודעה הראשונה שלי בתפוז ובפורום ישראלים בחו"ל בכלל היתה המילים של השיר הזה שכתבתי לפנטי והתבישתי להקדיש לו את זה...אח ההיסטוריה...

הצעדן

New member
געגועים ל-"פלטפוס"

פלטפוס היתה אחת התוכניות החביבות עלי. כל יום שישי אחה"צ. עם שירי הנונסנס המצויינים ומערכוני השטות. מישהו זוכר את איש החרגול המופלא ? אם מישהו רואה קלטת אוסף או דיסק אוסף - נא לדווח במיידי ! תודה...

MARMELAD

New member
חחחחחחחחחחחחחח

יש לך מזל שזה לא הוצב בפורום שלי כי ישר הייתי מוחק את זה :) את יודעת שאסור לכתוב מילים של שירים בפורומים...?

MARMELAD

New member
איזה המחליף של יניב...

אני סתם חנון... אמרו לי שאסור לשים מילים של שירים בפורומים.. אז אני מוחק.... מה לעשות... מרובע אנוכי (ואפילו אתמול קראו לי "חנון מחשבים". לי. מי היה מאמין)

למעלה