מציאות הופכת לחלום?!

LucidGirl

New member
מציאות הופכת לחלום?!

שלום לכולם, לא מיזמן שמעתי על שיטה יעילה כזאת: במהלך היום כמה שיותר פעמים להסתקל מסביבי, לחשוב ולבדוק האם אני באמת לא חולמת? להגיד את האמת, זה לא כל כך עזר להפוך את חלומותיי לחלומות צלולים, אבל מה שבטוח - במהלך היום התחלתי באמת לחשוש שהכול מסביבי זה פשוט חלום! פשוט הייתה לי הרגשה שאני בחלום! מצד שני החלומות שלי הפכו להיות יותר "ראליים", יותר דומים למציאות. האם זו תופעה ידועה או שאני מתחילה להשתגע??

LucidGuess

New member
היי הנה חברה שלי! מה שלומך? ../images/Emo6.gif

השיטה הזאת נקראת בדיקות מציאות, ליבדוק הרבה פעמים במשך היום אם את חולמת, עד שבסוף תיזכרי לעשות את הבדיקה בזמן חלום ותביני שאת חולמת! שיטה אחרת הרבה יותר מעניינת היא שיטת הווילד שבה את מתרכזת במשהו בלי הפסקה ( מוסיקה חלשה ליד המיטה שלך לדוגמה או בנשימות שלך ) ואז את ניכנסת לתוך חלום צלול בלי לאבד את המודעות העצמית! שיטה מאד מפחידה אם שמעת עליה משהו, אבל מאד מאתגרת ומעניינת! אני מציע שתיכנסי ל"קישורים" בראש דף הפורום, ותיבדקי את שני האתרים העבריים המעולים על חלומות צלולים - 1. אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן. 2. אתר החלומות הצלולים של גיא. ב ה צ ל ח ה!!! Lucid

KEiN

New member
לא ! שתיים ! ../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo2.gif

אלוהים תן לי את הכוחות!!

KEiN

New member
אפילו אם תתאמצי

לא תעליבי אותי! בעצם כן אבל לא משנה, אני לא נעלב!!! והיחיד שמסכן הוא זה שבאמת מאמין בכך, אל תעשי אותי מסכן על לא אבל ביידי!

דונלד

New member
שלום גם לך, וברוכה הבאה.

אין לי מושג אם זו תופעה ידועה. מה שכן, בתקופה שאני עושה בדיקות מציאות, אז באמת זה נדמה כאילו יש איזו התבלבלות. המציאות מקבלת גוונים וטעמים של חלום. נשמע הגיוני שזה ישפיע גם הפוך. דונלד

למעלה