מציאות אקומ"ה

odery

New member
מציאות אקומ"ה

רועי בהריר היום במוסף 24 שע' מדבר על עניין התמלוגים והאחוזים שאקו"ם לוקחת .... עמיר (שתופס חצי עמ' עם תמונת הפוזה של"אני בארשבעי"): "אני קורא לכל אמן בישראל להחריג(להפסיק) את זכויותיו באקו"ם,הם אלה שגונבים לנו את הכסף,אליהם צריך לבוא בטענות ,בגללם המוזיקאים בישראל סובלים חרפת רעב.כמה אני יכול להגיד את זה מבלי שזה זיז לאף אחד"? רועי בהריר: עמיר בניון אולי משוגי אבל בהחלט יש מצב שהוא צודק ועל זה אני אומרת "אני עבד לחכמה שלך ואיך בך כלום שפוי"

פזית 1

New member
בוקר טוב, גם אני קיבלתי היום את המודעה

בהגיעיי לעבודה, מנהלת המשרד שלי קוראת לי ובחיוך נרחב מוציאה מתיקה את הכתבה. מה שמוסיף לה נקודות זכות אצל המנהלת שלה (שזו אני
). "והנה הבשורה:אמנים ישראליים כבר לא מוכרחים להיות חברי אקו"ם כדי לקבל את התמלוגים שמגיעים להם על השמעות. הם יכולים לעקוב בעצמם אחר השמעותיהם באמצעות תוכנת מחשב, ולהתחשבן ישירות מול תחנות הרדיו ולחסוך לעצמם את ה 12% עמלת התיווך של אקו"ם. חבל רק שצריך היה תביעת מיליונים של עמיר בניון כדי לחשוף את זה". "עדי בן שך,גל"צ:אם אמן היה בא ואומר לי שהוא לא חבר באקו"ם, הייתי אומר לו :אוקי, אנחנו נשלם לך לפי מה שהשמענו. זה גם מה שהייתי עושה עם עמיר בניון".

למעלה