מציאות או פנטזיה

מציאות או פנטזיה

ליפני שבועיים אישתי חזרה הביתה במפתיע, אני וחבר שלי הינו במיטה בתנוחה מביכה.פעם ראשונה שניסיתי עם בן. אישתי נעמדה בדלת לרגע להפתעתי היתפשת על פניה חיוך ממזרי. החבר שלי היתלבש ויצא מהבית.אישתי לא אמרה מילה.ניסיתי להגיד משהו אבל לא ניראה שהדבר מזיז לה אתמול היא הגיע הביתה עם חבילת שקיות של בגדים חדשים. ב9.00 בערב אני ישבתי בסלון וראיתי טלביזיה.העיניין ההו נישכך ממני, אישתי היתה בחדר השינה שלנו,אישתי הופיע בסלון לבושה מדהים, מיכנסי עור שחורות צמודות, חולצה אדומה חצי שקופה הבטן בחוץ מחשוף עמוק, נעלי עקב שחורות ומעיל צמר אפור. נידהמתי הגברת שלי ניראתה ממש סקסית, לא הספקתי להיתרשם.אישתי זרקה לי שהיא יוצאת לפאב ושאני לא המתין לה. שתקתי ידעתי שזו אשמתי. השעות עברו ואני ממש לא יכולתי להרדם. בשלוש ליפנות בוקר שמעתי אותה ניכנסת לבית שמעתי גם קול של גבר, קפאתי במיטה שלי,אישתי שמה מוזיקה חרישית,שמעתי ציחקוקים ולאחר מיכן גניחות.לא יכולתי לזוז עמד לי בפראות,לאחר שעה הבחור עזב את הבית שלנו,אישתי נישארה בסלון לישון,אני נירדמתי עד הבוקר,בבוקר יצאתי לסלון אישתי היתה מכורבלת על הספה.הבגדים שלה פזורים על הריצפה,הכנתי לה כוס קפה והגשתי לה לספה, אישתי חיכה אלי ושאלה אם נהנתי הלילה,לא אמרתי כלום אבל ידעתי שכן. אחרי הקפה והמיקלחת אישתי אמרה לי שהסידור שלי עם החבר שלי מוצא חן מתאים לה .השבתי שזה היה רק ניסיון ולא יותר.לא היה ליפני ולא יהיה אחרי. אישתי השיבה שחבל מיפני שהסידור שלה ממש טוב והיא לא מיתכוונת להפסיק. עכשיו אני יושב וכותב ואישתי מיתלבשת ליציאה נוספת. את האמת אני ממש דלוק על הסידור שלה.והעיניין עם גברים לא ניראה לי.

lizard

New member
תן צלצול אם תחשבו על

איזו אורגיה

למעלה