מציאות או חלום ?

מציאות או חלום ?

עייף ומותש הגעתי הערב מעבודתי , מאושר מעוד יום שנסגר , יום בלי תקלות מיוחדות , יום שגרתי . כמה טוב לנו שיום שיגרתי כזה עובר, כמה טוב השקט הזה , כמה טוב שגשם יורד ללא הפסקה , כמה טוב שיש רגיעה בטחונית , הלוואי וימשיך עוד ימים , שבועות ,חודשים, שנים , לעולמי עולמים . איזה כיף לאזרחים המתגוררים במדינות שאין בהן בעיות כלכליות ואין אבטלה ואין מלחמות אין ספור ואין אין ואין . ויש תחושה של שעמום יום יומי מה שניקרא שעמום של שיגרה . אך , כמה מאיתנו היו מוכנים להתחלף עם אותם אזרחים באותן מדינות ? חזרתי למציאות , חזרתי לארצי , מולדתי אני אוהב אותך ארצי שלי . יהונתן 38 .

יהונתן ערב טופפ../images/Emo24.gif

שמחה לראותך כאן לא היית פה מזמן או שפיספתי אך העיקר שאותך מצאתי אכן זהו יום שיגרתי ומי יתן שישאר כך תמידי יום של גשמי ברכה יום שקט בלי מלחמה זו אכן ארץ נפלאה למרות שהמצב פה לא מי יודע מה שקראתי את משפטך "מולדתי אני אוהב אותך ארצי שלי" התנגן לי בראש מיד השיר הוי, ארצי, מולדתי הוי, ארצי, מולדתי, הר טרשים קרח. עדר עולפה, שה וגדי, זהב-הדר שמח מנזרים, גל, מצבה, כפות-טיט על בית. מושבה לא נושבה זית אצל זית. ארץ, ארץ מורשה, דקל רב-כפים, גדר-קן-צבר רשע, נחל כמה המים ריח פרדסי-אביב שיר צלצל גמלת. חיל חולות לים סביב, צל שקמה נופלת. ארץ נחלת מדבר סין, קסם כוכבי-לכת. הבל זעם החמסין, מלונה בשלכת כרם-גפן, נים לא נים, תל, חורבה נחרשת. תכול לילות וילל-תנים, משאבה נוקשת. הוי, הוי, ארץ חמדת-לב, השמיר, השית. ביר סוד יתום בגב, בשמים עיט. מטליות מדבר וחול. שביל זרוע שחלת. בים של אור טובע כל, ועל פני כל התכלת

גילית.

New member
חלום שהייה כיף לו הפך למציאות נצחית

שרק ימשיך ככה, "ולא אחרת מים סוף עד ים כנרת, בפרדס, בכפר בכרם, זהו זה ולא אחרת" מגילית

קר וגשום ../images/Emo183.gif

עכשיו דקה לפני שאני עוזבת את הבית הגשם יורד ללא הפסק השלוליות נהיות גדולות יותר מדקה , לדקה . האפרוריות משתלטת על כל צבע אחר בחוץ . שימשיך כך , שמאגרי המים ימולאו עד כדי גלישה , לפחות עם מפלס המים שלא תהייה לנו בעיה , במדינה רווית בעיות . בוקר טוב וגשום לקוראי הפורום יעלה

למעלה