תיהני כפרע (:
I IJohnYI New member 8/12/06 #16 ברוכה הבאה לאיזה להקות את מקשיבה? אמם.. דחוף- תתחילי להקשיב לMASTERPLAN ולכל שאר הלהקות של jotn lande. הסולן הטוב ביותר בפאוור מטאל
ברוכה הבאה לאיזה להקות את מקשיבה? אמם.. דחוף- תתחילי להקשיב לMASTERPLAN ולכל שאר הלהקות של jotn lande. הסולן הטוב ביותר בפאוור מטאל
M Musta Susi New member 8/12/06 #21 התחל../images/Emo26.gifכל התכניות../images/Emo26.gifעזרים כלי מערכת מפת תווים ותמצא כבר שם את האותיות...
התחל../images/Emo26.gifכל התכניות../images/Emo26.gifעזרים כלי מערכת מפת תווים ותמצא כבר שם את האותיות...
T The Night Masquerade New member 8/12/06 #25 וולקאם ../images/Emo13.gif אני לינוי (הג'ינג'ית שככה קוראים לה פה ) נעים להכיר אגב, ספרי לנו טיפה על עצמך...מה את אוהבת לשמוע בפאוור או בכלל?
וולקאם ../images/Emo13.gif אני לינוי (הג'ינג'ית שככה קוראים לה פה ) נעים להכיר אגב, ספרי לנו טיפה על עצמך...מה את אוהבת לשמוע בפאוור או בכלל?
T TarwenR New member 8/12/06 #26 וולקאם ../images/Emo24.gif אני נדיר :] תשמעי ארוון בזמנך הפנוי. בעצם בכל זמן.
י ילדת הפרעות New member 9/12/06 #29 אישתיי!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif הגיע הזמן שתצטרפי! ברוכה הבאה להכין לך את כוס הקפה הקבועה?
אישתיי!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif הגיע הזמן שתצטרפי! ברוכה הבאה להכין לך את כוס הקפה הקבועה?