מצטרפת,,,,

טליה34

New member
הדיון

של רגע זה הוא על גן חיות. נגמר כבר הדיון על הגשם שלא הגיע, אנחנו בעיצומו של הדיון על המקום החדש של המסיבה (אל תשאלי) וכמו שאמרתי.....עכשיו אנחנו בדיוני גן חיות.

אבל אתמול ירד גשם,,,

ובכן,, הדיון על גן חיות ,,,נגמר,,,? אוקיי,, אז מה נשאר,,,? מיקום המסיבה,,? מה הבעיה עם המיקום,,, מקום בהחלט פייר לכולם,,,!

דיון על קרפיונים וחיות אחרות...

עם איזו חיה היית הכי רוצה לעשות את זה....???? פרטי, נמקי, הביאי דוגמאות מהעבר (לא, מרוקאי זה לא חיה)

דווקא בדיוק נזכרתי ברומני שלך,,

ואגב,,בעלי לא מרוקאי,,,
וחוץ מזה,, אני נשארת נאמנה לאיטלקים,,,

liz_liz

New member
בעלי מרוקאי ....../images/Emo3.gif

והוא .... הכי הכי הכי ... ש....

וכולם כפיים,,

קדימה קיימת,, קדימה קיימת,, חן,, עם פומפונים,, יפית עם מיני,, לעודד את קיימת,, ספרי לנו את סיפור החתול,,,

שולינקה מקפצת עם פונפונים ???

מתה לראות את זה, מתה על השופעות האלה שקופצות, בדרך למעלה - השדיים למטה, בדרך למטה - הם למעלה, וכשאת מניפה את הפונפונים לצדדים, הם מקפצים במעגלים... אוי, שולינקה, אני מפנטזת עליך ..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיכי, תמשיכי, גם ליזי מוזמנת להצטרף.

liz_liz

New member
אני מחכה ....

לסיפור עם החתול .. נו עוד מעט נגמר היום .... יאללהההההההה כבר ..

טוב, ליזי שברה אותי

(קשרה אותי לכסא וכיוונה עלי פרוז´קטור). היה לי פעם חתול, קראו לו קוקי, הוא היה שחור ונסיכותי. פעם יצאתי מהמקלחת עם חלוק וראיתי שהוא מרחרח ומתחיל למצוץ את המגבת. חשבתי שזאת תופעה שראיתי פעם, שהם מנסים לינוק, אבל את ראיתי שהתחת שלו עולה ויורד.... כשדחפתי אותו ראיתי..... נו דיי בנות...... אל תאלצו אותי לספר על החומר שנשאר על החלוק..... מגעילות !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

liz_liz

New member
יווווווווווווווווווווווווווווו

יש גם חתולים סוטיםםםםםםםםםםםםםם ??????????? איכססססססססססססססססססס
מתה מצחוק ... נישברת בקלות את .. אההההההההההההההה

למעלה