מצטרפת...

אביב2312

New member
מצטרפת...

שלום לכולן... יש לי ילדה בת שלושה חודשים. איבדתי את אמי בעקבות מחלת הסרטן כשהייתי בחודש השישי להריון שלי. הערבוב של האבל והעצב לצד החיות שהקטנה מכניסה לא פשוטים לי ורציתי לחלוק זאת עם מישהו. מקווה שזה המקום....

לגמרי המקום

בהחלט לא פשוט.. אני פה לרשותך...
אני עם שני קטנטנים ועם המון געגועים..

mykal

New member
בהחלט מקום טוב לחלוק רגשות.

ספרי קצת על הלידה,
ספרי איך את נהנית ממנה, מה היא כבר עושה,
איך קראת לה?
אני מזדהה ומאחלת לך הרבה נחת.

אשבל1

New member
שלום אביב, וברוכה הבאה לפורום

משתתפת בצערך על אבדן אמך, ושולחת ברכות להולדת בתך, כואב שאמך לא זכתה להיות בלידה ,אני מוצאת באמהות משהו מרפא , ביכולת להעניק ולקבל אהבה כמו שקיבלנו מאמא, נכון שבמקביל קיים הכאב הגדול על ההחמצה , והצורך הרגשי והפיזי באמא.

איך את מתמודדת?

happy end

New member
קשה כל כך ומוכר

כמובן שאת יכולה לחלוק, לזה נועד הפורום. קודם כל קבלי חיבוק גדול גדול.
החזרתי אותי אחורה. אמי נפטרה כחודשיים לפני שהקטנצ'יק שלי נולד (היום בן שנה +9). אין לי קרובי משפחה אחרים. אני זוכרת היטב את הכאוס המטורף של העצב הנוראי מצד אחד ואושר מצד שני.
היו לי תמיד רגשי אשם, רגשי אשם כשאני שמחה עם הילדים כי הרי אמא שלי אבדה, איננה וקרה האסון המחריד הזה. רגשי אשם כשאני בוכה ובוכה ליד תינוק קטנצ'יק שאמור לקבל רק תחושות חיוביות ומכילות מאמא שלו. אני זוכרת בדידות קשה וחופשת לידה מלאה בעצב ודואליות מטורפת של חיים ומוות.
תחושת הפיספוס האדירה שאמא שלי לא זכתה להכיר את הבן שלי שכה חיכתה לו, מלווה כל רגע מאז. בכל פעם שהקטן עושה משהו חמוד יש בי את הדחף לספר לאמא שכל כך היתה מתרגשת כשהגדולה שלי היתה עושה דברים חדשים. בדיוק היום ראיתי אמא לתינוק קטן יושבת יחד עם אימה והאמא שלה מחבקת את התינוק...מיד היו לי דמעות בעיניים.
אני כן יכולה להגיד שעברו כמעט שנתיים ממותה של אמי ואני במצב קצת יותר סביר. אני מעסיקה את עצמי נון סטופ ומאד עוזר לי להיות עסוקה ולא לבד עם המחשבות (בחופשת לידה לעומת זאת הייתי כל הזמן בדיכאון ובכיתי נון סטופ).
אני מספרת לילדים על סבתא שלהם, מראה להם תמונות של אמא שלי, הופכת אותה לחלק בלתי נפרד ממני. אני מקווה שיש לך קרובי משפחה שעוזרים ברמה הריגשית וברמה הפרקטית.

לבי איתך, אם אני יכולה לעזור במשהו את תמיד מוזמנת לכתוב לי.

samsonite woman

New member
ברוכה הבאה

מזל טוב לרגל הלידה... נשמע שעברת תקופה לא קלה כשהכל קורה ביחד, העצב והשמחה.

למעלה