מצטרפת

מצטרפת../images/Emo140.gif

עד היום השקפתי בנחת והגיע הזמן לומר שלום
כבר מזה זמן שאני בקשר מדהים עם גבר מקסים ואפשר לקרוא לזה אהבה
( עברנו לגור ביחד לא מזמן ..) אבל האהבה האמיתית והמקורית שלי זה ה-
שלי ( בן 4 ) , רציתי לשאול אתכן ומנסיונכם : האם הגבר שלי יאהב אי פעם את הקטנציקון שלי כאב ( במידה והקשר יתפתח לכדי חתונה ..
) הנושא הזה מטריד אותי במעט . כיום הקשר ביניהם הוא מצוין אבל לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה אהבה . אני חושבת על העתיד ואם יהיו לי ילדים נוספים בעתיד והמחשבות די מטרידות.
אולי הכי טוב להפסיק לחשוב?

בהצלחה

לא יודע אם יש לי תשובה בשבילך זה תלוי הרבה בבן זוג וגם לא מעט בך הרבה זמן התחבתטי בשאלה מה זו אהבה אמיתית בין אב לבן ובן בני זוג הגעתי למסקנה שיש הרבה סוגי אהבה אם בן זוגך יגיע למצב שילדך מנישואיך הקודמים זה הדבר הכי חשוב לו בחיים אני אישית לא מעמין אך יש מספיק דברים קרובים לזה

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להצטרף אלינו
ולשאלתך, ראשית אני חייבת לציין שמאד צרמה לי ההערה שהאהבה האמיתי והמקורית שלך היא בנך. מדוע היית חייבת לציין זאת? האם האהבה שלך לגבר אחר משתווה לאהבה שלך לבנך? את שואלת אותנו אם הוא יאהב את בנך ואני אומרת מנין לנו לדעת? מה הציפיות שלך מהקשר שלו עם בנך? האם לבנך יש אב שמכיר בו ונפגש איתו באופן סדיר? בן זוגך לא אמור להחליף את אביו (וזאת בהנחה שלילד יש אבא שמוכר לו) לדעתי אהבה לא ניתן להגדיר במילים אלא במעשים. שימי לב להתנהגות שלו עם בנך, האם הוא מקדיש לו תשומת לב וזמן ? אויש יצאו לי המון שאלות אבל זה רק בכדי להבין את המצב טוב יותר
אחכה לתגובה שלך ....

בוקר טוב אני בעבודה אז מנסה לקצר

מה שכתבתי לא התפרש נכון - התכוונתי שהאהבה לבני עולה על הכל ולכן חשוב לי כל כך שתהיה אהבה בין בן זוגי לבני . הצפיות שלי הן כנראה גבוהות מאוד ורציתי לשמוע מנסיון של אחרים במקרים דומים. יש אב אך הקשר קלוש מאוד. חייבת לסיים תודה על ההתייחסות ואשמח לשמוע על מקרים דומים

למעלה