מצטרפת

לקשמי

New member
מצטרפת ../images/Emo13.gif

לא מזמן היה לי חלום צלול. עד עכשיו לא עבדתי על הנושא וגם החלום הצלול הזה פשוט הגיע, בלי שאעשה איזושהי עבודה על כך. בחלום הזה נכנסתי לאיזשהו מקום סגור ליד הדיזנגוף סנטר (שנמצא ממש קרוב לבית שלי במציאות), רק שלמרות שזה היה כאילו מקום סגור, זה היה חלק מהרחוב, כלומר היה בו כביש, מכוניות נסעו בו וכו', אבל הייתה בו תקרה שסגרה את המקום. אני הייתי בדרכי לאיזה מקום, לא זוכרת בדיוק לאן ומשום מה הפחיד אותי המצב שבו אני נמצאת במקום סגור (ובמציאות אין לי קלאוסטרופוביה או משהו כזה!) אז רציתי למהר לצאת משם ולכן התחלתי לרוץ ותוך כדי שאני רצה אני מבחינה בזה שאני יכולה לרחף באוויר ולעוף. אז התחלתי לעוף ובקטע הזה בעצם הבנתי שאני חולמת. (בדרך כלל כשאני עפה בחלום, באותו רגע זה הופך לחלום צלול) ומכיוון שהבנתי שאני חולמת ניסיתי לחצות גם את התיקרה אך למרות שניסיתי את זה כמה פעמים לא הצלחתי ואז לא הייתה לי ברירה אלא לצאת באופן "רגיל" מהמינהרה הזאת וכשיצאתי המשכתי לעוף יותר גבוה. אז למרות שזה היה חלום צלול, לא הצלחתי ממש לשלוט בו. בכל אופן החלטתי להתחיל לעשות עבודה וליצור חלומות צלולים באופן רצוני ואולי על ידי כך גם לשלוט בהם יותר וללמוד מהם. לכן עכשיו אני מצטרפת לכאן, שמתי במועדפים את האתר על החלומות הצלולים ואני מוכנה להתחיל לעבוד.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

בפעם הבאה שיהיה לך חצלול נסי להגביר את הצלילות, כדי לשפר את השליטה. ככה גם החצלול ימשך יותר זמן.

silverhawk

New member
שלום לך! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
את מוזמנת לקרוא את השאלות הנפוצות, את המאמרים ואת האתרים המקושרים על מנת ללמוד מעט יותר על הנושא, ואנו נשמח לענות לך על כל שאלה! אגב, האם כבר היית בעבר בפורום? הניק שלך מוכר לי...

לקשמי

New member
כן, הייתי פה בעבר הרחוק

אני אפילו לא חושבת שזה היה באותו ניק. אולי נכנסתי לשאול שאלה או משהו כזה. עכשיו כאמור אני חוזרת.
תודה על קבלת הפנים

למעלה