מצטרפת רשמית

מצטרפת רשמית

אז אחרי חודש וחצי בנפרד מהבעל היום אני מרגישה שאני יכולה להצטרף רשמית. אז קצת פרטים ככה לידע כללי, ביום שיש הקרוב אפנק את עצמי במשהו טוב לנשמה כדי לציין את יום הנישואים השמיני-בסימן עם אין אני לי מי לי.... נשארתי בביתי הקט עם שלושה בנים (7.5, 5, 1) וללא בעל שהחליט שיותר הוא לא רוצה להתאמץ ולסבול אותי. (מכשפה שכמוני). עוד לא התחלנו את התהליך הרשמי, כבר הייתי בבית משפט והם לא ידעו מה אני רוצה מהם כששאלתי על גישור והפנו אותי לשי"ל ומשם הופנתי לנעמ"ת- עוד לא הלכתי. בסה"כ למרות שהיוזמה הייתה של בעלי אנחנו בקשר סביר ויש הסכמה לגבי חלוקת רכוש. בעלי העיר משהו על משמורת משותפת ורק המחשבה על זה עושה לי רעעעעעעע. והאמת היא שאני נורא מפחדת מלעשות את הצעד הראשון בהמשך חיי ובאותו משפט גם מודה שנורא רוצה להמשיך הלאה. לא מחפשת בעל חדש, לא רוצה קשר רציני, רוצה פשוט לגלות איך זה לחזור להיות פנויה שוב. אז שיהיה רק טוב... לכולם....

קטי30

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה סגלגלת../images/Emo20.gif

רק טוב מאחלת גם לך ו
רק עצה ידידותית.. יש לך כל כך הרבה על הראש מה שאמור להדיר שינה מעינייך זה איך לעזור ל|מלאכך|ים לעבור את התקופה הלא קלה הזאת ורק בסוף בסוף תמצאי זמן לחשוב על חזרתך להיות פנויה שוב
בוקר טוב לך

תודה

אני עדיין לא רצה ברחובות ומחפשת שידוך
אבל דווקא הנושא הזה הכי מפחיד אותי (כרגע...
)

למעלה