מצטרפת רשמית אליכן

אורקוש

New member
מצטרפת רשמית אליכן

לפני כחודש וחצי רשמתי הודעה ראשונה כאן, אבל הייתי בתקווה שבסופו של דבר זה יבוא. הבוקר הוסת הגיע ויחד איתה הידיעה שאנחנו עוברים למחלקת פוריות. קצת עלינו, אני בת 31 הוא 30 מנסים כמעט שנתיים ובעצם לא לוקחת גלולות כבר הרבה שנים. בדיקה של הבעל הייתה תקינה ואני בנתיים עשיתי רק בדיקה של יום מחזור 5 שיצאה תקינה עד כה הריון כימי אחד. שבת שלום אורקוש

3קטנה

New member
שלום אורקוש../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה אלינו
אני מקווה שהשהות שלך כאן תהיה קצרה במיוחד, והמעבר לפורומי ההמשך - חלק ומהיר
שיהיה בהצלחה

אורקוש

New member
תודה קטנה וכמה שאלות

מחר ביקור ראשון כבר תואם תור האם יש משהו שכדאי לי להביא ? האם יש דברים שכדאי לי לשאול ? והיא אמרה לי לבוא בצום מהבוקר אתן יודעות למה ?

אורקוש הי..../images/Emo140.gif

באיזה יום למחזור את? אני חושבת שהיא אמרה לך לצום בגלל שיעשו לך בדיקת דם. אמרו לך לבוא עם הבעלול או שכבר פתחת תיק?

Keila

New member
את כל ההיסטוריה

בדיקת זרע, פרופיל הורמונלי, אם עשית בדיקות מסויימות אז גם. תכיני דף שבו תכתבי את כל המידע שזכור לך. כמה זמן אתם מנסים, מה עשיתם עד היום ומה היו התוצאות, אם עשית צילום רחם או בדיקות אחרות וכו'.

אורקוש

New member
תודה ועוד

יש לי מסודר את הבדיקות שעשינו,דם , זרע וUS שעשיתי לפני חודש מחר יהיה י"מ 3. אני צריכה לפתוח תיק אבל היא לא אמרה לי לבוא עם הבעל ומחר הוא לא יוכל לבוא בהתראה של רגע מהעבודה שלו. האם זה משנה ?

Keila

New member
לא משנה

אלא אם כן את הולכת לרופא שמתמחה בפקטור הגברי.

../images/Emo140.gifהי..

אני חושבת שעכשיו תצטרכי לבוא יום כן יום לא למקב זקיקים ולא.ס ואז הרופא יתאים לך טיפול.. בהצלחה גוקו

למעלה